Imlek

Recepti online - Imlek kuhinjica

Naši ukusni recepti su online dostupni svim ljubiteljima kulinarstva, ali i početnicima koji žele da savladaju tu veštinu! Bilo da želite da naučite osnovne korake kuvanja, ili ste u potrazi za inspiracijom i novim trikovima, naši online recepti će sigurno obogatiti vašu trpezu. Pogledajte predloge i dopišite nova jela u svoj kuvar!

2 3 4 5

Trikovi za efikasniju pripremu hrane

Naša Imlek kuhinjica obuhvata sve nivoe pripreme hrane - počeviši od adekvatne pripreme namirnica koje sadrže naši ukusni recepti.

Naša sekcija “Trikovi” namenjena je kako početnicima u svetu gastronomije, tako i onima koji bi da budu još veštiji i efikasniji u pripremi omiljenih jela za svoju porodicu i prijatelje.

Želite da vidite kako se na najlakši način ljušti krompir?

Kako se najbrže ljušti luk?

Pripremili smo video zapise veoma korisnih trikova, koji će vam sigurno značiti za pripremu raznovrsnih specijaliteta.

Novi recepti online - do ukusnog jela uz pomoć Imlek kuhinjice

Pitate se gde se mogu pronaći dobri recepti? Imlek kuhinjica namenjena je baš svima, pa smo pripremili niz recepata za koje ćete sigurno dobiti komplimente, ali i molbu da recept prosledite.

Volite ukusna jela s mesom?

Želite da povedete računa o liniji, pa su vaš izbor salate?

Ili ste možda ljubitelji slatkiša, pa uvek tražite recept za novu poslasticu?

Naučićemo vas kako da pripremite zdravu zelenu čorbu, a ukoliko želite da goste iznenadite novi jelom možete im spremiti piletinu sa slaninom i spanaćem po našem receptu.

Naravno, ne mora se baš uvek voditi računa o ishrani, pa možete napraviti i naše pica pitice za celo društvo, a nakon toga uživati u originalnom dezertu -knedlama od krem sira s malinama.

Svi ovi, ali i mnogi drugi recepti online su vam dostupni uvek, pa kad god da ogladnite - možete uživati u ukusnim jelima. Uz detaljne korake pripreme i spisak sastojaka, provereno ćete imati dobar doručak, ručak, večeru ili dezert!

Video recepti online - uputstvo za pripremu jela

Priprema ukusnih specijaliteta nikad nije bila lakša. Ukoliko ste početnici u svetu kulinarstva, sigurno će vam značiti i uputstvo i koraci pripreme jela u video formatu. Na svakom od naših recepata je naglašeno i vreme pripreme, pa i na osnovu toga koliko vremena imate na raspolaganju možete izabrati koje jelo ćete spremati.

U sklopu naše Imlek kuhinjice nalaze se vrhunski recepti u kojima će svi vaši gosti uživati, a koje će vaša porodica sigurno obožavati! Imlek recepti online su dostupni kad god ste raspoloženi za ekperimentisanje - na vama je samo da zasučete rukave, a potom uživate u rezultatima svog truda!

Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal