Puding od vanile, čokolade i jagode Moja Kravica

Pudinzi su ukusni i popularni deserti širom sveta. Oni su brza poslastica i mogu da budu desert za sebe, ali i deo raznovrsnih slatkih kreacija. Dva najpopularnija ukusa pudinga su puding od vanile i puding od čokolade, a Moja Kravica pudinzi dostupni su upravo u ovim ukusima. Neodoljivi deserti ne samo da zadovoljavaju našu žudnju za slatkim na brz i ukusan način, već nas i podsećaju na tople i prijatne trenutke iz detinjstva.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
3% 2g 17g 449 kJ / 107 kcal

Puding od vanile Moja Kravica

Puding od vanile ima glatku i kremastu teksturu, s izraženim ukusom vanile. Ovaj desert je praktičan za brzu poslasticu kod kuće ili za poneti, a često se koristi kao osnova za razne slatke kreacije poput voćnih kupova, puding kolača, ili torti. Moja Kravica puding od vanile dostupan je u čaši od 125 grama.

Puding od čokolade Moja Kravica

Čokoladni puding Moja Kravica ima bogatu kremastu teksturu sa intenzivnim ukusom čokolade koji dolazi od kakaoa i čokoladnih aroma. Često se koristi kao osnova za razne slatke kreacije, poput čokoladnih kolača, čokoladnih filova za brze torte i slične poslastice. Zahvaljujući svojoj širokoj dostupnosti i jednostavnoj pripremi, čokoladni puding je omiljen među ljubiteljima čokolade svih uzrasta, ali naročito mališana

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
3% 3,2g 17g 458 kJ / 109 kcal

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
3% 2,9g 16g 449 kJ / 107 kcal

Puding od jagode Moja Kravica

Puding od jagode ima glatku i kremastu teksturu, s izraženim ukusom jagode. Ovaj desert je praktičan za brzu poslasticu kod kuće ili za poneti, a često se koristi kao osnova za razne slatke kreacije poput voćnih kupova, puding kolača, ili torti. Moja Kravica puding od jagode dostupan je u čaši od 125 grama.

IMLEK Blog

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.