Krem sir Moja Kravica

Krem sir Moja Kravica ima pun ukus i kremastu teksturu. Kremasti sir pravimo po tradicionalnoj recepturi, od samo 3 potpuno prirodna sastojka: mleka, pavlake i soli. Ima blag, slan ukus, što ga čini odličnim namazom za sendviče sa najrazličitijim sastojcima, za pripremu jela, pa čak i deserta!

Moja Kravica krem sir dostupan je u pakovanjima različitih veličina​

Razumemo da svako domaćinstvo ima različite potrebe po pitanju veličine namirnica koje koristi, a kreiranjem ambalaža u većim i manjim veličinama, uspešno odgovaramo na njih. Potreban vam je krem sir za nekoliko sendviča? Adekvatno pakovanje za vas je ambalaža od 100g. Ako želite da ga koristite u kuvanju, za pripremu čizkejka ili kanapea i sendvičića za celu porodicu i goste – otvorite krem sir od 200g, trebaće vam.

Krem sir kalorije i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Moja Kravica krem sir je ekstramasni mlečni proizvod, koji ima minimum 60% masti u suvoj materiji. Slastan i bogat mlečnim mastima, daće pun ukus svakom jelu.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
Minimum 17g 5g 3g 765kj / 185kcal

Pitali ste nas o krem siru

Krem sir pravimo isključivo od svežeg, visokokvalitetnog mleka sa domaćih farmi.

Krem sir se proizvodi fermentacijom mleka uz pomoć specifičnih bakterija. Mleko se najpre pasteurizuje kako bi se uništile štetne bakterije, a zatim se dodaju starter kulture bakterija. Tokom procesa fermentacije, bakterije metabolizuju mlečni šećer (laktozu) i stvaraju kiselu sredinu koja omogućava zgušnjavanje mleka i formiranje karakteristične teksture krem sira.

Ceo proces proizvodnje obavlja se pod nadzorom stručnjaka, a odvija se u strogo kontrolisanim uslovima, uz poštovanje propisa i regulative.

Da, reč je o potpuno prirodnom mlečnom proizvodu. Na deklaraciji nećete videti ni jedan aditiv ni hemijsku suptancu, zato što ih krem sir u sebi nema. Mleko, pavlaka, so – samo ova tri potpuno prirodna sastojka čine Moja Kravica krem sir.

On je bogat proteinima, kalcijumom i vitaminom B12. Proteini su ključni za izgradnju mišića i održavanje zdravih mišićnih tikiva, dok kalcijum igra važnu ulogu u jačanju kostiju i zuba. Vitamin B12 je važan za normalno funkcionisanje nervnog sistema.

Krem sir je pre svega namaz i to je prvo za šta treba da ga korisite. Ipak, on svakako može da bude i odličan sastojak za torte i kolače!

Čizkejk je samo jedan od primera deserta koje možete da pravite sa ovim krem sirom. Preporučujemo da za ovu svrhu probate i Moja Kravica Kuhinjica sitan sir, koji je namenjen baš za tu svrhu. Probajte isti recept i sa jednim i sa drugim, i sigurno ćete među njima pronaći svog favorita.

Prijatno!

Recepti sa krem sirom

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.