Balans+ kiselo mleko sa probioticima​

Balans+ kiselo mleko sa probioticima je namenjeno svima koji žele da izvuku maksimum zdravstvenih benefita iz svojih mlečnih proizvoda. Bazira se na visokokvalitetnom mleku, a fermentisan je dejstvom blagotvornih probiotskih kultura iz Bifido Digestio kompleksa. Ovo probiotsko kiselo mleko poboljšaće vaše varenje, potrebno je samo da ga redovno konzumirate. Koristite ga kao prilog uz omiljeno kuvano jelo, kao užinu u bilo kom delu dana, ili uz doručak i večeru.

Kiselo mleko sa dve probiotske kulture - za svaki vaš izbalansiran obrok

Kiselo mleko važi za jedan od najzdravijih mlečnih proizvoda. Ima malo kalorija, hranljivo je, a puno probiotika. Kada tome dodamo i jedinstvenu Bifido Digestio formulu koju ima naše Balans+ kiselo mleko – dobijamo pravi mlečni probiotski raj.

Za svaki obrok, otvorite i jedno Balans+ kiselo mleko – i na kraju dana znaćete da ste uradili dobru stvar za svoj digestivni sistem, a tako i za ceo organizam.

Probiotsko dejstvo obroka ostvaruje blagotvorno dejstvo na varenje

Naša Balans+ linija mlečnih proizvoda sa probioticima, zasniva se na probiotskoj formuli Bifido Digestio od 2 probiotske kulture (LA5 i BB12) i vlakna oligofruktoze. Pozitivan uticaj ove formule na varenje jedini smo na tržištu i klinički dokazali. Zbog toga, sa sigurnošću možemo tvrditi: da, Balans+ kiselo mleko poboljšaće vaše varenje!

Naravno, kontinuitet je obavezan. Prve rezultate očekujte već nakon 10 dana redovne konzumacije!

Isprobajte Balans+ jogurt, kefir i druge proizvode iz ove linije i uvedite u standardan deo vaše ishrane, zajedno sa vašim omiljenim kiselim mlekom.

Dovedite svoje telo u ravnotežu.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
2,8g 3,4g 4g 229KJ/ 54KCAL

Balans+ kiselo mleko kalorije i sastav

Svaka porcija od 100 grama pruža 54 kalorije, što ga čini idealnim za održavanje vitke linije. Sa 2,8g mlečne masti, 3,4g proteina, i 4g ugljenih hidrata, ovo bogato i kremasto kiselo mleko je savršen izbor za one koji teže uravnoteženoj ishrani bez kompromisa na ukusu.

Pitali ste nas o Balans+ kiselom mleku

Balans+ kiselo mleko je izuzetno bogat izvor različitih nutritivnih sastojaka koji su ključni za održavanje zdravlja organizma. Ovaj mlečni proizvod ima raznoliki spektar hranljivih materija koje su važne za pravilan rad organizma.

Pre svega, tu su su probiotici. Ovi živi mikroorganizmi pružaju brojne zdravstvene koristi, posebno za zdravlje crevne flore. Probiotici prisutni u kiselom mleku pomažu održavanju ravnoteže crevne flore, sprečavajući rast štetnih bakterija i poboljšavajući varenje hrane. Oni takođe mogu imati pozitivan uticaj na imunološki sistem, jačajući imunološki odgovor organizma.

Balans+ kiselo mleko je i odličan izvor proteina. Proteini su esencijalni nutrijenti koji igraju ključnu ulogu u izgradnji i obnovi tkiva u telu. Oni su posebno važni za rast i razvoj mišića. Proteini u kiselom mleku sadrže sve esencijalne aminokiseline, što znači da pružaju sve neophodne gradivne blokove za telo.

Kalcijum je ključan za zdravlje kostiju i zuba, jer pomaže u održavanju njihove čvrstoće i strukture. Osim toga, ovaj mineral je važan za normalno funkcionisanje mišića i nervnog sistema. Balans+ kiselo mleko predstavlja jedan od ukusnih izvora kalcijuma koji može doprineti zadovoljenju dnevnih potreba organizma za ovim mineralom.

Ovaj prirodni mlečni proizvod od mleka sadrži vitamine B kompleksa, kao što su tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kiselina (B5) i vitamin B12. Ovi vitamini imaju ključnu ulogu u metabolizmu hrane i njenom pretvaranju u energiju. Oni takođe podržavaju zdravlje nervnog sistema, kože i očiju.

Svako kiselo mleko dobija se fermentacijom, što znači da u sebi sadrži određenu dozu probiotika.

Ipak, uticaj probiotskih kultura na crevnu floru i bolje varenje u uobičajenom kiselom mleku nije klinički dokazano. Balans+ kiselo mleko ima dodatnu dozu probiotika, formulisanu sa ciljem da napravi promenu! Ono dokazano poboljšava varenje posle samo 10 dana redovne konzumacije i ostvaruje blagotvoran uticaj na digestivni sistem.

Povezani blogovi

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.