Kremsi krem sir

Kremsi krem sir Mlekare Subotica pripremamo tradicionalnim metodama, od svežeg, visokokvalitetnog mleka i jogurta. Kremsi sirni namaz se odlikuje izuzetno bogatim, punim ukusom, koji pruža savršenu dozu sočnosti svakom doručku i večeri. Koristi se kao namaz ili prilog i konzumira sa potpunim uživanjem.

Različita pakovanja Kremsi krem sira pružaju mogućnost za odabir prema sopstvenim potrebama

Različitim veličinama pakovanja uspeli smo da prilagodimo Kremsi sirni namaz vašim potrebama. Ako želite da ga jedete kao namaz uz doručak ili večeru, poslužite se Kremsi sirom u pakovanju od 100g. Ako ga koristite u više navrata, ili u njemu uživa cela porodica – tu je veći Kremsi sir u ambalaži od 250g.

Kremsi krem sir - kalorije i sastav na 100g proizvoda

Ekstramasni sirni namazi Kremsi pružiće vam bogate zalogaje i istinsko uživanje u bogatstvu mlečnih ukusa!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
24,5g 2g 6g 1056 kj / 252 kcal

Pitali ste nas o Kremsi krem siru

Moja Kravica sitan sir i Ella sir su najbolji je za pripremu deserata, zbog blagog ukusa i niske slanoće. No, i Kremsi ima svoje adute i može da se koristi za sve one recepture kojima treba dodati kremastiju teksturu i bogatiji, puniji ukus.

Pre svega, možete koristiti ekstra masni krem sir kao osnovu za pripremu različitih namaza. Namazi se prave sa bazom u vidu krem sira Kremsija i uz dodavanje začina, svežeg ili sušenog povrća i začinskog bilja. Voilà – pred vama je odličan domaći sirni namaz za sendviče, tost ili grickalice.

Takođe, Kremsi možete da dodajete u umake i soseve kako bi hrana dobila bogatiju teksturu i ukus. Možete ga dodati u soseve za testeninu, dresinge za salate ili dipove za povrće.

Kremsi je sa jogurtom, te će se odlično slagati i sa pecivima (možete ga koristiti za njihovo punjenje), ali i salatama poput ruske, mimoze i sličnih. Probajte ga u ovakvim jelima i neće vas izneveriti!

Blog tekstovi srodni ovom proizvodu

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.