Moja Kravica novi proizvodi

Dobrodošli u svet nezaboravnih ukusa, svet gde se omiljeno mleko i novi Moja Kravica proizvodi spajaju u savršenom skladu! Svaki novi proizvod je pažljivo biran da unese svežinu i inovaciju u vaš svakodnevni izbor užitaka.

Novo osveženje kroz voljeni brend

Moja Kravica kuglice mix spoj su cerealija sa ukusom vanile i čokolade, veoma hrskavog i prijatnog ukusa. Bilo da je doručak, večera, užina ili brzi obrok, naše cerealije uz Moja Kravica mleko postaju sastavni deo omiljenih trenutaka. Prilagođene svim uzrastima, od dece do starijih, brza su i ukusna varijanta za bilo koji deo dana. Bilo da ste kod kuće ili na poslu, pružaju vam svu potrebnu energiju i osećaj savršenog spoja tradicije i modernog u svakom zalogaju!

Povežite se s našom jedinstvenom ponudom koja kombinuje najbolje iz sveta cerealija i mleka pod omiljenim Moja Kravica brendom.

Idealni uz omiljeno mleko

U okviru Moja Kravica brenda, mleko je osnova svega, pa i naše nove avanture. U svim novim proizvodima uživaćete barem duplo više ako dodate i omiljeno Moja Kravica mleko. Čokoladni i mlečni ukusi ispuniće sva vaša čula, a vama ostaje samo da uživate.

Kalorije i nutritivni sastav:

Masti Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
2,8g 15,2g 778g 1705 kJ/402 kcal

Moja Kravica kuglice mix 225g

Moja Kravica cerealije su bogate vitaminima koje će u kombinaciji sa Moja Kravica mlekom ulepšati vaša jutra, ali su i idealan izbor užine u toku dana takođe. Čokoladni, hrskavi ukus cerealija je ono što karakteriše ukus novog proizvoda.

Moja Kravica čoko jaja 96g​

Moja Kravica čoko jaja punjena su mlečnim kremom i krispijem i sjajan su izbor za sve koji žele da se zaslade. Sigurni smo da ukus nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kalorije i nutritivni sastav:

Masti Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
29,3g 6,8g 58g 2166 kJ/519 kcal

Kalorije i nutritivni sastav:

Masti Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
22g 7,9g 66g 2055kJ/409kcal

Moja Kravica Čoko Biskvit 145g

Pored Moja Kravica čoko jaja, želimo da vas obradujemo i novim Moja Kravica čoko biskvitom u pakovanju od 145g. Keks je preliven bogatom mlečnom čokoladom, a pored samog ukusa sigurni smo da će lik Kravice na keksu postati još jedan razlog zbog čega ćete ovaj proizvod još više voleti.

Pogledajte naše nove proizvode i uživajte u svakom zalogaju

Zaronite u svet mlečnih i čokoladnih ukusa, isprobajte nove proizvode i učinite trenutke posebnim, jer uživanje u svakom
zalogaju čini život slađim!

Blog tekstovi srodni ovom proizvodu

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.