Imlek Professional mleko za kafu

Imlek Professional mleko za kafu je tajni sastojak za najbolji espresso u gradu. Naša posebna formula pruža profesionalnim baristima i ljubiteljima kafe nezaboravno iskustvo. Upoznajte se bliže sa ovim neizostavnim članom Imlek porodice i ulepšajte svoje jutarnje rituale šoljicom vrhunske kafe uz Imlek Professional dugotrajno mleko za kafu sa 3,2% mlečne masti.

Savršena penasta struktura za svakodnevne kafene užitke

Svi baristi, vlasnici kafića i menadžeri restorana znaju da pravi odabir mleka može transformisati teksturu kafe i podići je na viši nivo. Uz visok procenat mlečne masti, naše mleko za kafu igra ključnu ulogu u stvaranju savršene pene. Ovo nije samo mleko, već tajna za kreiranje raznolikih i zanimljivih latte varijacija koje će oduševiti vaše goste!

Professional mleko - kalorije i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Professional mleko za kafu, sa 3,2% mlečne masti, postavlja nove standarde u svetu barista. Isprobajte sami i osetite razliku!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
3,2g 3,2g 4,5g 249kJ/60kcal

Pitali ste nas o Professional mleku za kafu

Imlek Professional mleko sa 3,2% mlečne masti stvara neodoljivu kremu na vašem espressu i podiže vaše kafene užitke na potpuno novi nivo. Osetite razliku u teksturi i ukusu – to nije samo mleko, to je tajni sastojak koji transformiše vaše omiljene kafene rituale.

Visok procenat mlečne masti igra ključnu ulogu u stvaranju savršene pene za kafu. Mlečna mast doprinosi bogatstvu i kremastoj teksturi kafe. Veći procenat masti može dodati punoću ukusa kafi, čineći je ukusnijom i luksuznijom. To nije samo estetski dodatak – to je magični sastojak koji obogaćuje ukus, čineći svaku kafu nezaboravnom.

Professional mleko za kafu postavlja nove standarde pružajući baristima alat za kreiranje umetnosti u šolji. Sa ovom jedinstvenom formulom, svaka kafa postaje pravo remek-delo, a svaki gutljaj je iskustvo koje se pamti. Postanite deo revolucije u svetu barista sa Imlek Professional mlekom za kafu.

Povezani tekstovi

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.