Balans+ jogurt sa probioticima​

Balans+ jogurt je probiotiski jogurt koji dokazano poboljšava varenje, a posredno – i sveukupno zdravlje. Ovo je jedini jogurt probiotik na domaćem tržištu za koji je kliničkim ispitivanjem dokazano da pozitivno deluje na više aspekata varenja, i to posle samo 10 dana redovne konzumacije. Za bolje varenje, dovoljno je popiti 500g Balans+ jogurta dnevno – šolju ujutru i šolju uveče.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
0,9g 4g 4,0g 41 kcal

Balans+ jogurt kalorije i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Samo 41g kalorija u Balans+ jogurtu preporučuje ovaj proizvod svima koji su na dijetama ili režimima ishrane, ili pokušavaju da kontrolišu svoj kalorijski unos.

Balans+ jogurt i Bifido Digestio kompleks: jedinstvena probiotska formula

Balans+ probiotski jogurt je neizostavni deo svakodnevne ishrane mnogih ljudi koji vode računa o zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na organe za varenje i uspostavljanje ravnoteže u organizmu.Preporučuje se kao deo uravnotežene i kvalitetne ishrane i dobar je za prevenciju različitih problema sa varenjem, kao i održavanje zdrave crevne flore. Kliničkim ispitivanjem smo dokazali pozitivan uticaj Balans+ jogurta na više aspekata digestivnog zdravlja.Ovaj jogurt za probavu u svom sastavu ima jedinstvenu probiotsku formulu, Bifido Digestio kompleks, koga čine:
  • dve probiotske kulture (LA5 i BB12)
  • vlakno Oligofruktoza, koje je izuzetno značajno za povećanje broja dobrih bakterija

Šta to Balans+ jogurt izdvaja od drugih probiotskih jogurta?

Jogurt Balans+ je blagog ukusa i niske kalorijske vrednosti. Pored toga, benefiti Balans+ jogurta su dokazani studijom sprovedenom od strane KBC Bežanijska Kosa. Naime, tokom ovog istraživanja je potvrđeno da konzumacija Balans+ probiotskog jogurta reguliše varenje nakon samo 10 dana redovne konzumacije!

Navedena studija je Balans+ jogurtu dodelila titulu jedinog jogurta na tržištu sa klinički dokazanim benefitima! Kvalitet i efikasnost, koji su garantovani od strane lekara, jesu i najveće prednosti našeg probiotskog jogurta, a ujedno i njegova najbolja preporuka.

Svaki fermentisani mlečni proizvod ujedno je i prirodni izvor probiotika, ali samo uz onaj koji je klinički ispitan možete biti sigurni da birate najbolje za svoje zdravlje. Dovedite svoj organizam u ravnotežu uz Balans+ jogurt.

Kako se konzumira probiotik jogurt Balans+?

Dnevna doza Balans+ jogurta će dovesti vaš organizam u optimalno stanje i balans, ali samo uz redovnu upotrebu! Ukoliko delujete preventivno i svakodnevnim konzumiranjem Balans+ jogurta unosite u svoj organizam dozu proteina, probiotika i vlakana, manja je šansa da će doći do problema.
Preporučena doza za očuvanje zdravlja je 500g probiotskog jogurta dnevno. Najbolje je unositi je ujutru i uveče.

Jedna šolja uz doručak, a jedna uz večeru.

Sprovedena klinička studija utvrdila je da se nakon samo 10 dana mogu ostvariti pozitivni učinci Balans+ jogurta. On već nakon tako kratkog vremenskog perioda reguliše probavu, smanjuje nadutost i bol, a ujedno ubrzava metabolizam.

Različita pakovanja zadovoljiće vaše potrebe​

Balans+ fermentisani napitak učinili smo dostupnim u pakovanjima različite veličine. Od čaše od 150g i 250g, pa do pakovanja od 1,5kg – sigurni smo da ćete sa lakoćom pronaći adekvatnu veličinu ambalaže.

Pitali ste nas o Balans+ jogurt probiotiku

Još jedna velika prednost Balans+ probiotskog jogurta jeste njegov pozitivan uticaj na smanjenje telesne mase. Ovaj fermentisani mlečni proizvod sadrži proteine i vlakna koja stvaraju osećaj sitosti, te na taj način regulišu apetit.

Nutritivne vrednosti jogurta rastu usled veće količine zdravih bakterija, pa je Balans+ savršen izbor za one koji žele da budu zdravi, ali i vitki! Za one koji se osim problema sa varenjem, bore i sa slabim imunitetom – odličan izbor je naš Balans+ IMUNO jogurt sa dodatkom vitamina.

Naš Balans+ jogurt za probavu je preporuka i onima koji nemaju problema sa varenjem, kako bi preventivno delovali na njihov nastanak.

U probavnom sistemu nalazi se na hiljade korisnih bakterija koje pomažu u razgradnji hrane, što omogućava bolju iskorišćenost hranljivih sastojaka iz hrane. Balans+ jogurt probiotik sadrži korisne bakterije koje sprečavaju razmnožavanje drugih, štetnih bakterija u crevima, čime se dodatno unapređuje kvalitet varenja i funkcionisanje probavnog sistema.

Balans+ jogurt probiotik, kao i ostali probiotski proizvodi Balans+, su namenjeni svima, pa ih bez problema mogu unositi i osobe starije životne dobi. Oni su takođe u potpunosti bezbedni za decu, koja ih, kao i odrasli, mogu svakodnevno konzumirati.

Članci iz kojih ćete saznati više o efektima i primeni probiotskog jogurta

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.