Balans+ obrok​

Obrok Balans+ dolazi u 4 kombinacije ukusa, među kojima ćete sa lakoćom pronaći omiljeni. Ove obroke čine jedinstvene mešavine blagotvornog probiotskog jogurta, zdravog voća i hranljivih žitarica. Nutritivno bogati Balans+ obroci ostvaruju pozitivno dejstvo na varenje, a zbog žitarica i voća doprinose osećaju sitosti. Koristite ih kao zamenu za doručak, za dobar start dana, ili kao užinu u bilo kom delu dana. Uz Balans+ obroke, zdravlje je na dohvat ruke.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
0,9g 3g 14g 78 kcal

Balans+ obrok kalorije i sastav

Za savršeno izbalansiranu ishranu odaberite Balans+ obrok. Sa svega 78 kalorija na sto grama, 3g proteina i 14g ugljenih hidrata uz dodatak vaših omiljenih žitarica i voća, a uz minimalno mlečnih masti, predstavlja idealnu dozu potrebne energije i zdravu užinu kada ste u pokretu.

Dobar start: uz Balans+ voćni jogurt sa žitaricama nema izgovora

Kasnite na posao ili na fakultet? Ceo dan “jurite” od sastanka do sastanka, ili ste na dugom putu automobilom? Najradije biste samo pojeli nešto s’ nogu?

To više ne mora da bude nezdrava, brza hrana.

Uz lako dostupne Balans+ obroke – nema izgovora.

Dovoljno je da otvorite svoj obrok, ispijete ga i zasitite se. Ovo je brz i praktičan, ali izuzetno uravnotežen obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma za vlaknima, proteinom i mastima. Tu su i vitamini i minerali iz voća i žitarica, kao i probiotici iz jogurta.

Uživajte u lepom ukusu i hranljivom sastavu. Prijatno!

Probiotsko dejstvo obroka ostvaruje blagotvorno dejstvo na varenje

Kao i cela Balans+ linija probiotskih proizvoda, osnovu Balans+ obroka čini probiotski jogurt koji ima jedinstveni probiotski Bifido Digestio kompleks od 2 probiotske kulture (LA5 i BB12) i vlakna oligofruktoze. Klinički smo dokazali pozitivan uticaj ove formule na varenje, koje dolaze posle samo 10 dana redovne konzumacije!

Iskoristite blagotvorni uticaj probiotika i dovedite svoj organizam u ravnotežu na ukusan i jednostavan način!

Balans+ obroci u 4 kombinacije ukusa​

Isprobajte sve i pronađite Balans+ obrok koji će vam savršeno odgovarati!

Povezani blogovi

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.