Kisela pavlaka Moja Kravica - Voli je svako jelo

Kisela pavlaka Moja Kravica koristi se za kuvanje, kao prilog i namaz. Često se koristi za pripremu salata, obavezno dodaje u bogate čorbe, a rado maže na sendviče. Ovaj nezamenjivi mlečni prilog svakom obroku dodaje osvežavajuć, kiselkast ukus i slasniju teksturu. Moja Kravica kiselu pavlaku voli svako jelo!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
20g 2,5g 3,5g 842kj / 204kcal

Moja Kravica kisela pavlaka 20% mm: sastav i nutritivne vrednosti u 100g

Kravica kisela pavlaka 12% mm: sastav i nutritivne vrednosti u 100g

Istog ukusa, ali manje masne teksture – Moja Kravica kisela pavlaka sa 12% mlečne masti dolazi u pakovanju od 200g i poslužiće vam kao odlična alternativa ukoliko želite da smanjite kalorijski unos i konzumirate manje masne, a jednako ukusne obroke!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
12g 2,5g 3,5g 546kj / 132kcal

Praktična pakovanja kisele pavlake za svačije potrebe

Otvorite Moja Kravica kiselu pavlaku od 180g uz jutarnji omlet, ili obogatite omiljeni sendvič sa kremastim slojem, koristeći je kao namaz. Sa pakovanjem od 400g, možete praviti neodoljive dipove za naćose, ili dodati idealnu dozu kiselosti jelima kao što su spanać ili đuveč. Ako pripremate veću gozbu i kuvate za porodicu i prijatelje, pakovanje od 700g je idealan izbor. Prilagodite količinu potrebama i kreirajte slasna jela sa kiselom pavlakom.

Recepti sa Moja Kravica kiselom pavlakom

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.