Pavlaka sa ukusima Moja Kravica

Pavlake sa ukusima Moja Kravica napravljene su od kvalitetnih sastojaka i predstavljaju brzo i ukusno rešenje za namaz, kao i za dodatak obroku. Mogu se koristiti i kao sastojak pri pravljenju umaka ili dresinga. Imlek je poznat po kvalitetnim mlečnim proizvodima, a pavlake sa ukusom nisu izuzetak – one su savršen dodatak svakoj kuhinji.

Pavlake sa ukusima - namazi bogatog ukusa

Pavlaka sa pečurkama odlikuje se bogatim i intenzivnim ukusom, dok je pavlaka sa krastavcem i mirođijom osvežavajuća i aromatična. Ove pavlake možete koristiti same, kao bogat namaz za hleb, ili kao jedan od slojeva sendviča. Uz kombinaciju sa drugim sastojcima – od njih možete napraviti i ukusne umake, dresinge za salatu ili soseve za obroke.

Pavlaka sa ukusom pečuraka

Pavlaka sa ukusom pečuraka ima intenzivan ukus i jelu daje poseban šmek. Ima gustu, kremastu teksturu sa komadićima pečuraka. Možete je koristiti u raznim sendvičima, a odlično se slaže i sa piletinom, povrćem i krompirom. Napravljena je od kvalitetne kisele pavlake i pečuraka, a ne sadrži konzervanse.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
19g 3,4g 3,8g 826 kj / 200 kcal

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
17g 3,0g 4,3g 753 kJ/ 182 kcal

Pavlaka sa ukusom krastavca i mirođije

Kremasta i lagana, pavlaka sa ukusom krastavca i mirođije lako obogaćuje svaki obrok. Ona je idealan namaz za uparivanje sa sirevima ili suhomesnatim proizvodima, a ukoliko je uparite sa jogurtom – lako postaje i ukusan umak ili dresing, sličan tarator salati.

Blog tekstovi srodni ovom proizvodu

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.