Balans+ IMUNO jogurt za jak imunitet​

Balans+ IMUNO jogurt su obogaćeni mlečni proizvodi, koji na jednostavan način ostvaruju pozitivan uticaj na jačanje vašeg imunog sistema. Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, izuzetno je važno da ovi proizvodi budu deo vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Jogurt za imunitet možete konzumirati uz bilo koji obrok u toku dana, ali je ključno da postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao najbolji efekat.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1g 3,3g 4,0g 166KJ/39KCAL

Balans+ IMUNO nutritivna tablica: sastav jogurta za imunitet

Svakih 100g ovog jogurta sadrži samo 39 kalorija. Sa 1g mlečne masti, 3,3g proteina i 4g ugljenih hidrata, Balans+ IMUNO je dizajniran da podrži vaš imunološki sistem. Njegova formula, obogaćena esencijalnim nutrijentima, doprinosi očuvanju vitalnosti, čineći ga idealnim izborom za zdrav početak dana ili hranjivu užinu.

Šta sadrže Balans+ IMUNO jogurti za imunitet?

Balans+ IMUNO jogurt sadrži prirodnu i jedinstvenu formulu, koja se razlikuje od svih postojećih jogurta i ostalih mlečnih proizvoda:
  • HN019 i NCFM – prirodne kulture koje imaju veliki broj kliničkih studija, koje dokazuju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema
  • Kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12) koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta
  • Prirodno vlakno inulin

Kako se konzumiraju IMUNO proizvodi za imunitet?

Ne postoji nikakvo ograničenje vezano za količinu proizvoda na dnevnom nivou, Preporučuje se da Balans+ IMUNO proizvode konzumirate uz obrok – najbolje ujutru i uveče. Uz redovnu i preventivnu konzumaciju, vrlo brzo ćete postići optimalne rezultate i imunitet uz koji ćete se osećati zdravije i snažnije.

Balans+ IMUNO proizvodi su namenjeni ne samo onima koji imaju problema sa imunitetom, već i svima koji žele da održe pravilnu funkciju svog imunog sistema.

Njihova prirodna formula je pogodna za sve uzraste, kreirana tako da postanu deo svakodnevne, izbalansirane ishrane.

Kiselo mleko važi za jedan od najzdravijih mlečnih proizvoda. Ima malo kalorija, hranljivo je, a puno probiotika. Kada tome dodamo i jedinstvenu Bifido Digestio formulu koju ima naše Balans+ kiselo mleko – dobijamo pravi mlečni probiotski raj.

Za svaki obrok, otvorite i jedno Balans+ kiselo mleko – i na kraju dana znaćete da ste uradili dobru stvar za svoj digestivni sistem, a tako i za ceo organizam.

Po čemu se Balans+ IMUNO razlikuje od Balans+ jogurta na koji ste navikli?

Balans+ probiotski jogurt, najpopularniji predstavnik fermentisanih proizvoda od mleka sa probiotskim bakterijama, sadrži drugačiju formulu i probiotske kulture, u odnosu na IMUNO grupu proizvoda. Osnovni benefit postojećeg Balans+ proizvoda u zelenoj ambalaži je podrška sistemu za varenje i postizanju digestivne ravnoteže.
Balans+ IMUNO jogurt za imunitet se takođe zasniva na prirodnoj formuli, s tim da on sadrži posebnu vrstu kultura, vlakana i vitamina. Njegov glavni benefit je održavanje normalne funkcije imunog sistema, što ne nudi ni jedan drugi proizvod dostupan na tržištu.

Dakle, reč je o dva drugačija funkcionalna koncepta, različitog sastava i recepture proizvoda, sa ciljem da se potrošačima ponude različiti benefiti – jak imunitet ili dobro varenje.

Kakav nutritivni sastav ima Balans+ IMUNO jogurt?

Za dobre rezultate koje Balans+ IMUNO postiže za očuvanje imuniteta, zadužen je njegov sastav. Pored prirodne i jedinstvene formule, koja Balans+ IMUNO jogurt razlikuje od postojećih jogurta i ostalih mlečnih proizvoda, važno je pomenuti i njegovu nutritivnu vrednost.

U 100 grama Balans+ IMUNO jogurta za imunitet ima:

  • 3,3 g proteina
  • samo 1 g mlečne masti
  • 39 kalorija

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, poželjno je da mlečni proizvodi za imunitet budu deo vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Balans+ IMUNO proizvode možete konzumirati uz doručak i uz večeru.

Balans+ IMUNO jogurti za jak imunitet​

Odaberite veličinu ambalaže skladno vašim potrebama. Manja je praktična za konzumaciju u jednom navratu, dok veću od 1kg jedna osoba može konzumirati uz nekoliko obroka.

Često postavljana pitanja

Ne postoje ograničenja u godinama. Balans+ IMUNO je namenjen onima koji žele da ojačaju imuni sistem, bilo kog uzrasta i starosne dobi.
Ne postoji organičenje u količinama. Preporuka je da se konuzumira preventivno, kao deo izbalansirane ishrane. To može da bude ujutru i uveče i važno je da postoji kontinuitet u konzumaciji.

Naravno da je moguće konzumirati paraleleno, jer su formule takve da pozitivno utiču jedna na drugu. Sa druge strane, svaki proizvod ima specifičan benefit – Balans+ je jogurt namenjen postizanju digestivne ravnoteže, dok je Balans+ IMUNO jogurt za imunitet. Preporuka je da se u najvećoj meri konzumira onaj proizvod koji je u skladu sa Vašim potrebama.

Informišite se o imunitetu uz ove članke

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.