Organsko mleko Bello

Organsko mleko Bello predstavlja zdrav i hranljiv mlečni proizvod, 100% organskog porekla. Zdrav za vas, dobar za planetu. Odlikuje se bogatim, prirodnim ukusom kravljeg mleka i raskošnim nutritivnim sastavom. Konzumirajte Bello organsko mleko ukoliko želite da svoje i prehrambene navike svoje porodice učinite zdravijim i kvalitetnijim.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
3,5% 3,1g 4,5g 259kJ-62 kcal

Bello organsko mleko sa 3,5% mlečne masti

Punomasno organsko mleko Bello sa 3,5% mlečne masti je idealan izbor za sve koji uživaju u punom ukusu mlečnih proizvoda. Slasno, a osvežavajuće, ovo organsko mleko će vaš organizam obezbediti sa pravim bogatstvom nutrijenata. Dostupno je u pakovanju od 1l.

Pitali ste nas o organskom mleku

Kada kažemo za neki proizvod da je “organski”, pa tako i za mleko – to znači da on ispunjava regulative i propise da bi bio svrstan na taj način. Od početka do kraja proizvodnje organskog mleka, svaki deo proizvodnje je u kontrolisanim uslovima – garantovano i u potpunosti organski.

Vrednost organskog mleka ogleda se u činjenici da je proizvedeno od sirovog organskog mleka – daju ga krave koje žive na farmi uz slobodnu ispašu, i to organske trave i stočne hrane dobijene iz organske proizvodnje. Zemljište na kome raste organska trava nije hemijski tretirano.

Imlekovo Bello organic mleko proizvedeno je prema strogim načelima i propisima ekološke poljoprivredne proizvodnje, koji su regulisani zakonskim regulativama, i u potpunom suskladu sa EU normama.

Pusti video zapis

Povezani tekstovi

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.