IMLEK proizvodi

Mlečni proizvodi kompanije Imlek decenijama su sinonim za kvalitet i raznovrsnu ponudu. Naš asortiman čini više od 200 proizvoda od mleka – od maslaca, preko jogurta, do mlečnih napitaka sa kafom. Saznajte zašto su Imlek proizvodi najpoželjniji gosti u vašem frižideru i upoznajte se sa našim asortimanom.

IMLEK proizvodi koje obožavate

Imlek proizvodi obradovaće sve vaše ukućane i trpezu obogatiti najkvalitetnijim namirnicama. Istražite mlečne proizvode iz naše ponude!
Moja Kravica proizvodi deo su svakog obroka i svake porodične trpeze! Od jogurta kojim započinje dan, do čokoladnog mleka kojim se počaste najmlađi, ali i stariji. Pogledajte šta je sve u Moja kravica asortimanu i upoznajte se sa proizvodima neodoljivog ukusa!
Balans+ portfolio obuhvata proizvode sa funkcionalnim benefitima, koji zbog svog specifičnog sastava imaju pozitivan uticaj na postizanje ravnoteže u organizmu. Digestivna ravnoteža je izuzetno važna i preduslov je za opšte dobro stanje našeg organizma. Upoznajte se sa nutritivnim vrednostima i benefitima proizvoda iz Balans+ asortimana.
Iz Mlekare Subotica dolaze neki od naših najpopularnijih proizvoda – Ella sir, neodoljivi Pekarski jogurt i ukusan Kremsi. Tu je naravno i Zdravo! linija mlečnih proizvoda za svaki dan. Pogledajte asortiman!

Grekos jogurt i sirevi

Započnite dan voćnim jogurtima punog ukusa, napravite tzaziki uz naš Grekos grčki jogurt ili najukusniju grčku salatu uz Grekos sir. Uživajte u ukusima Mediterana uz Grekos selekciju proizvoda.

Naš proteinski asortiman namenjen je onima koji traže ukusne i hranljive opcije, a ujedno brinu o svom zdravlju i fizičkoj spremi. Upoznajte se sa Protein proizvodima i izaberite idealan obrok pre i posle treninga.

Svaki flert i ljubavna priča započinju jednom dobrom kafom. Pogledajte izbor iz Flert asortimana i neka Vas naši ukusi zavedu!

Jogood je postao sinonim za voćne jogurte sa kojima započinje dan, prolaze školski odmori i sa kojima se završavaju treninzi! Pogledajte trenutni izbor neodoljivih voćnih ukusa!

Kad kažemo „organsko“, pomislimo na Bello! Elegantna ambalaža i premijum kvalitet su osnovne odlike ovog brenda. Pogledajte izbor proizvoda!

Otkrijte savršen spoj kvaliteta i ukusa uz Imlek Professional. Unapredite kvalitet svakog zalogaja uz mlečne proizvode koji su prvi izbor profesionalaca!

Otkrijte ukus i blagodati Imlek Oaza biljnih napitaka od badema i ovsa – savršen izbor za zdraviji život! Pogledajte našu specijalnu ponudu biljnih mleka i unesite osveženje u svoju ishranu!

Konstantno širimo i obogaćujemo asortiman novim ukusima. Otkrijte i ostale proizvode iz Imlek portfolija!

Po čemu su Imlek proizvodi posebni?

Najviši standardi kvaliteta

Naši proizvodi sadrže najkvalitetnije mleko, koje otkupljujemo od više hiljada farmera-kooperanata u celom regionu. Stvaramo mlečne proizvode koji zadovoljavaju najviše evropske standarde i kriterijume kvaliteta.

Duga tradicija

Kompanija Imlek ima tradiciju dugu više od šest decenija. Širok asortiman najkvalitetnijih mlečnih proizvoda dugujemo stručnim kadrovima, savremenoj tehnologiji i stalnom unapređivanju proizvodnje.

Brojna priznanja

Mnogobrojna ulaganja i stručnost naših zaposlenih doveli su do najvišeg stepena kvaliteta proizvoda. Imlek proizvodi su dobitnici mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet u okviru različitih manifestacija i nezavisnih analiza proizvoda na tržištu.

Mlečni proizvodi za svačiji ukus

Imlek proizvodi su sastavni deo svakodnevice svim generacijama i profesionalcima raznovrsnih zanimanja jer odgovaraju najrazličitijim navikama u ishrani.

Najmlađi se raduju doručku jer podrazumeva naše čokoladno mleko i Kravicu koja se smeši sa pakovanja. Jutro će lepo početi i odraslima koji žure na posao, uz praktično zapakovan i ukusan strong, macchiato ili cappuccino iz naše ponude.

Recepti najiskusnijih domaćica obavezno sadrže Imlek pavlaku za kuvanje i slatku pavlaku, a sastojci najukusnijih sendviča su naš krem sir, Grekos i maslac. Naravno, nećemo zaboraviti ni kiselu pavlaku i kiselo mleko koji se odlično slažu uz kuvana jela i tradicionalne specijalitete, a za sladokusce su tu i naši voćni jogurti.

Zdravlje uvek stavljamo na prvo mesto, pa je tu i naša Balans+ linija za sve koji žele da sebi obezbede balansiran obrok uz jogurt koji doprinosi boljoj probavi, ili jogurt koji povoljno utiče na jači imunitet.

Za one koji imaju problema sa tolerancijom na laktozu, tu su i naši mlečni proizvodi bez laktoze.

Srodni blog tekstovi

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.