Krmenadle u sosu od pečuraka

Sadržaj

Sastojci

  • 600 g svinjskih krmenadli

  • 300 g šampinjona

  • 200 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje

  • 1 crni luk

  • 2 čena belog luka

  • 3 kašike senfa

  • So, biber i ulje


Priprema

  1. Utapkajte so i biber sa obe strane krmenadli i propržite ih na ulju oko 5 minuta sa svake strane.

  2. Nakon toga izvadite krmenadle iz tiganja, po potrebi dodajte još malo ulja i propržite naseckan crni luk, kao i šampinjone iseckane na listiće.

  3. Nakon par minuta dodajte i sitno seckan beli luk, pavlaku za kuvanje i senf i mešajte na srednjoj vatri dok se sos ne zgusne.

  4. Kada sos bude gotov, prelijte njime krmenadle i poslužite uz pirinač ili krompir po želji.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.