Čokoladno mleko Moja Kravica

Čokoladno mleko Moja Kravica odlikuje se bogatim čokoladnim ukusom i slasnom teksturom. Namenjeno je potpunom uživanju! Čoko mleko jednako vole deca, koliko i odrasli. Ovo čokoladno mleko stvoreno je za trenutke potpunog uživanja!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1% 3,3g 10g 264 kj / 62 kcal

Čokoladno mleko - za trenutke uživanja

Jedna od ključnih karakteristika Moja Kravica čokoladnog mleka je slatki, a osvežavajući ukus, koji se postiže kombinacijom kvalitetnog mleka i čokolade. Ovaj mlečni napitak je idealan za trenutke opuštanja, za mališane, umesto deserta, ili za odrasle, kao nagrada posle napornog dana.

Moja Kravica čoko mleko - čoko karamel

Pored već dobro poznatog ukusa Moja Kravica čokoladnog mleka, naš portfolio smo obogatili još jednim proizvodom – Moja Kravica čoko karamel mlekom. Moja Kravica čoko karamel predstavlja spoj bogatog ukusa čokoladnog mleka kojim se prožima ukus karamele, što ga čini neodoljivim izborom za sve ljubitelje mlečnih proizvoda.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1,1 % 3,4g 8,3g 246kJ-59 kcal

Čokoladno mleko vraća u detinjstvo

Čoko mleko od crne, mlečne čokolade i mleka je idealno za sve ljubitelje klasičnog čoko ukusa. Dostupno je u PET flašicama od: 300ml, 500ml i 1l, kao i u Tetra Pak ambalažama od: 250 ml (sa slamčicom), 1l i 1,5l. Prilagodite izbor svojim potrebama i uživajte u svakom gutljaju!

Blog tekstovi srodni ovom proizvodu

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.