Zdravo! mlečni proizvodi

Zdravo! mlečne proizvode pravimo oslanjajući se na tradicionalne recepture, inovativan pristup proizvodnji i mleko visokog kvaliteta. Pred vama je široka lepeza mlečnih proizvoda mlekare Subotica: Zdravo! kisela pavlaka, Zdravo! kiselo mleko i Zdravo! mileram.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
20g 2,5g 3,5g 842 kJ / 204 kcal

Zdravo! kisela pavlaka: savršen dodatak svakom jelu

Zdravo! kisela pavlaka dostupna je u velikoj kantici od 700 grama i u maloj čaši od 180 grama. Kiselu pavlaku možete koristiti kao prilog, namaz ili sastojak u raznovrsnim receputrama.

Zdravo! kiselo mleko: zdrava dopunu doručku ili večeri

Ako preferirate da vaši mlečni proizvodi imaju kiseliji ukus, Zdravo! kiselo mleko lako će postati vaš novi omiljeni mlečni prilog! Idealno se slaže sa mnogim jelima, poput punjenih paprika ili sarmica od zelja, ali se lepo dopunjuje i sa klasičnim doručkom ili večerama, odlična je alternativa jogurtu.

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
2,8g 3,1g 4,2g 277 kJ / 54 kcal

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
22g 2,2g 3,5g 930 kJ / 222 kcal

Zdravo! mileram: zdrava dopunu doručku ili večeri

Zdravo! mileram je odlična alternativa kiseloj pavlaci. Ima puniji ukus, koji duguje većem procentu masnoće u svom sastavu. Može se koristiti kao bogati namaz, ali i kao namirnica u kulinarstvu, sastojak za različita jela, peciva, pa i za slatkiše. Mileram Zdravo! dostupan je u praktičnoj ambalaži od 400 grama.

Zdravo! mlečni proizvodi mlekare Subotica

Pitali ste nas o Zdravo! mlečnim proizvodima

Zavisi od vašeg ukusa, a oba mlečna proizvoda mlekare Subotica vrše istu ulogu u kulinarstvu – možete ih koristiti kao namaz ili sastojak tokom kuvanja.

Najbolje ćete proceniti koji mlečni proizvod vam prija ukoliko probate isti recept, ali ovog puta umesto kisele pavlake koristite Zdravo! mileram. Primetićete razliku u ukusu – zbog više masnoće, jela pripremljena sa mileramom imaju puniji ukus.

Blog tekstovi srodni ovom proizvodu

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.