Milkshake Moja Kravica

Milkshake Moja Kravica dolazi u 4 ukusa, među kojima ćete sa lakoćom pronaći omiljeni. Tu su: nežna vanila, intenzivna jagoda, neponovljivi keks i ukusne šumske bobice. Razigrajte se uz Moja Kravica milkshake! Ovaj kremasti i osvežavajući napitak najviše vole najmlađi, ali mu zapravo – niko ne odoleva!

Milkshake: 4 ukusa zadovoljstva

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1,5g 3,3g 9g 265 kj /63 kcal

Milkshake vanila

Vanila, neodoljivo nežan ukus koji ćemo uvek voleti, savršeno uparen sa mlekom. Milkshake od vanile je kremast i ukusan!

Milkshake jagoda

Milkshake od jagode osvojiće sve ljubitelje slatkih, voćnih ukusa! Intenzivan i kremast, ovaj milkshake lako će postati vaš omiljeni desert!
Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1,5g 3,3g 9,5g 273 kj / 65 kcal
Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1,5g 3,3g 10g 282 kj / 67 kcal

Milkshake keks

Neodoljiva kombinacija mleka i keksa u jedinstvenoj formi: Moja Kravicamilkšejku! Milkshake sa ukusom keksa će vas vratiti u detinjstvo.

Milkshake šumske bobice

Milkšejk sa šumskim bobicama ima prepoznativ ukus bobičastog voća. Ovaj milkšejk je idealan izbor za sve ljubitelje intenzivnih voćnih ukusa!
Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
1,5g 3g 9g 260 kJ/ 62 kcal

Milkshake u različitim pakovanjima za praktičnu konzumaciju

Želite malu dozu slatkoće, ili tražite što manju ambalažu za usputnu konzumaciju za mališana? Milkshake od 235ml u tetrapaku sa slamčicom je savršen izbor za vas! Samo otvorite slamčicu, probušite rupicu, i – sve je spremno za uživanje! Za one koji vole flaširane ambalaže i žele više milkšejka – tu je Moja Kravica milkshake u flašici od 300ml.

Pitali ste nas o milkšejku

Naš milkshake se bazira na visokokvalitetnom mleku, kao i drugi Moja Kravica i Imlek mlečni proizvodi. Mešamo ga sa vašim omiljenim ukusima kako bismo vas obradovali poznatim aromama. Brinemo o tome da tekstura bude kremasta, a pitka. Na kraju, milkshake pakujemo u praktične ambalaže koje pružaju praktično i bezbedno iskustvo konzumacije.
Pre otvaranja, preporučujemo čuvanje na sobnoj temperaturi. Rok trajanja je 4 meseca od datuma proizvodnje, koji je istaknut na ambalaži. Nakon što ga otvorite – čuvajte milkshake na temperaturi do 6 stepeni, najbolje u frižideru. Nakon otvaranja rok upotrebe je 3 dana. Promućkajte pre otvaranja!

Imlek: od mlekare do vaše trpeze

IMLEK Recepti

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.