Mleko za kafu Moja Kravica

Mleko za kafu Moja Kravica transformiše običnu šolju kafe u ukusni, kremasti užitak, kao iz kafića. Ovo mleko za kafu koristi se za crnu kafu, instant kafu, ali i makijato, kapućino ili kafe late, ukoliko kod kuće imate aparat za penu. Podignite iskustvo ispijanja kafe na viši nivo, uz dodavanje Moja Kravica mleka za kafu svom omiljenom jutarnjem napitku.

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
3,8g 3g 4,5g 246 kj / 64 kcal

Mleko za kafu: sastav

Kako bi vaša kafa imala bogatu penu i pun ukus, potrebno je da mleko koje koristite ima visok procenat masti. Moja Kravica mleko za kafu je punomasno i obezbeđuje užitak pri svakom ispijenom gutljaju.

Moja Kravica mleko za kafu u različitim ambalažama, za praktičnu upotrebu

Dostupno u ambalaži od 0.5l i od 1l, mleko za kafu prilagođeno je različitim potrebama potrošača.

Mleko i kafa - savršen par

Mleko se za kafu koristi se za dodavanje kremaste teksture, ublažavanje gorčine kafe i pružanje dodatnih slojeva ukusa napitku. Za mnoge ljubitelje kafe – mleko je nezamenjiv sastojak. Dodavanje mleka se podrazumeva kod nekih vrsta kafe, kao što su: instant kafa, kapućino, makijato i naravno – kafe late. Rado se koristi i da razblaži gorčinu domaće kafe ili espresa.
Za kvalitet i idealan ukus kafe, odgovorni su: kafa koju koristite, mleko koje koristite i vaše veštine pravljenja kafe. Uz Moja Kravica mleko, o jednom od ova tri faktora ne morate da brinete.

Pitali ste nas o Moja Kravica mleku za kafu

Ako imate espreso aparat sa funkcijom za penu, sledite uputstva za upotrebu aparata. Ako nemate takav aparat, možete umutiti penu uz ručnu ili električnu mutilicu.

Stavite mutilicu u hladno mleko (sa hladnim mlekom za kafu pravi se bogatija pena) i rotirajte je snažno i brzo. Električne mutilice će ovo same raditi, potrebno je samo da ih stavite u čašu sa malo mleka i kafe, a zatim uključite. Trudite se da održavate istu dubinu mutilice tokom procesa mućenja.

Kada primetite da mleko počinje da peni i stvara sitne mehuriće, spustite mutilicu bliže površini mleka i nastavite rotaciju. Radite ovo dok ne dobijete željenu količinu pene.

Imlek: od mlekare do vaše trpeze

Pusti video zapis

Blog tekstovi srodni ovom proizvodu

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.