Moja Kravica Krem kajmak

Krem kajmak Moja Kravica je namaz koji može biti odličan prilog raznim mezetlucima, ali i savršen dodatak sendvičima, pastama i mnogim ukusnim jelima. U pitanju je visokokvalitetan mlečni proizvod, proizveden po najvišim standardima kontrole, za koji su potrošači rekli da ni po čemu ne zaostaje za dobro poznatim ukusom domaćeg kajmaka.

Moja Kravica Krem kajmak dostupan je u pakovanju od 200g

Potražite Moja Kravica Krem kajmak u praktičnom pakovanju od 200g. Ovo pakovanje omogućava jednostavnu i brzu pripremu sendviča, a idealan je dodatak i svakom porodičnom doručku ili večeri!

Moja Kravica Krem kajmak - kalorije i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Sočan, kremast, zasitan i uvek svež, Krem kajmak će vas oduševiti prvi put kada ga budete probali! Ulepšajte svoju svakodnevicu ovim ukusnim namazom i obradujte svoju porodicu i prijatelje neodoljivim mezetlucima uz neizostavni Moja Kravica Krem kajmak kao prilog!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
45g 6g 5g 1852kJ/449kcal

Pitali ste nas o Krem kajmaku

Moja Kravica Krem kajmak proizvodi se isključivo od svežeg mleka sa domaćih farmi, metodama nalik na pravljenje domaćeg kajmaka, ali tehnološki usavršenim.

Proces počinje pasterizacijom mleka radi eliminacije neželjenih bakterija. Nakon toga, odvaja se mlečna mast sa svim svojim korisnim sastojcima od koje se kasnije formira ukusni Krem kajmak karakteristične teksture.

Sve ovo se odvija pod stručnim nadzorom, po najvišim standardima kontrole kvaliteta, obezbeđujući krajnjem proizvodu visokokvalitetan ukus i svežinu.

Moja Kravica Krem kajmak predstavlja potpuno prirodan mlečni proizvod, koji se ističe odsustvom aditiva i hemijskih supstanci.

Proizvodi se isključivo od pažljivo odabranih sastojaka – mlečne masti vrhunskog kvaliteta i soli. Ovaj jednostavan, ali stručno izrađen spoj garantuje autentičnost ukusa i visok kvalitet. Osim što pruža bogatstvo proteina i kalcijuma, sadrži i vitamin B12, čime se naglašava njegova nutritivna vrednost. Strogi kontrolni procesi tokom proizvodnje osiguravaju da Krem kajmak zadovoljava najviše standarde kvaliteta.

Moja Kravica Krem kajmak je pravi čarobnjak u kuhinji! Osim što je savršen dodatak sendvičima, predstavlja izvanredan spoj s mezetlucima poput domaće pršute i različitih vrsta mesa, čime možete unaprediti slavsku trpezu.

Ovaj kremasti delikates odlično se slaže i s toplim krompirićima, pružajući neodoljivu kombinaciju mekoće i sočnosti. Oživite svoje porodične trenutke uz raskošan ukus Moja Kravica Krem kajmaka, koji će svakom vašem jelu dodati notu autentičnosti i kvaliteta.

Recepti sa krem sirom

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.