Imlek Professional pavlaka za kuvanje

Imlek Professional pavlaka za kuvanje sa 20% mlečne masti unosi čaroliju u svaku kuhinju. Ova neodoljiva kremasta saveznica će oplemeniti sva vaša jela svojim punim mlečnim ukusom. Bilo da birate slatko ili slano, Professional pavlaka za kuvanje će vas inspirisati da stvorite gastronomska remek-dela kao pravi profesionalac.

Otkrijte raznovrsnost ukusa sa Professional pavlakom za kuvanje

Professional pavlaka za kuvanje sa 20% mlečne masti može biti vaš provereni izbor u stvaranju kulinarskih remek-dela. Njena nežna i kremasta tekstura, čini je savršenim dodatkom jelima, naročito u kombinaciji sa piletinom, morskim plodovima, testeninom, povrćem, pa čak i u dezertima! Sigurni smo da će Profesional pavlaka za kuvanje osvojiti srce svakog istinskog gurmana.

Mnogi profesionalci iz HoReCa sveta ukazali su nam poverenje. Zbog naše posvećenosti kvalitetu, Professional pavlaka za kuvanje je nezaobilazni sastojak jela u brojnim renomiranim restoranima i školama kulinarstva.

Professional pavlaka za kuvanje i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Professional pavlaka za kuvanje, u pakovanju od 1l, ima izrazito bogatu nutritivnu vrednost. Iskusite razliku – odaberite Professional pavlaku za kuvanje sa 20% mlečne masti i unapredite ukus svakog obroka danas!

Kalorije i nutritivni sastav:

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
20g 2,3g 3,9g 845kJ/205kcal

Pitali ste nas o Professional pavlaci za kuvanje

Verujte profesionalcima! Naša Professional pavlaka za kuvanje postala je omiljeni izbor u HoReCa svetu. Mnogi profesionalci iz renomiranih restorana i gastronomskih škola koriste Professional pavlaku za kuvanje sa 20% mlečne masti kao tajni sastojak za pripremu najrazličitijih jela.

Professional pavlaka za kuvanje sa 20% mlečne masti oduševljava bogatim mlečnim ukusom, savršeno se stapajući sa različitim sastojcima. Njen kremasti karakter i nežna tekstura doprinose punoći ukusa svakog jela, bilo da spremate piletinu, morske plodove, povrće, ili je kombinujete uz različite vrste začina. Isprobajte je i doživite gastronomsku harmoniju na tanjiru.

Naravno! Našu Professional pavlaku za kuvanje možete koristiti i za pripremu slatkih poslastica, kao što su kolači, sladoledi i torte. Vašim omiljenim dezertima dodaće kremastu notu i dodatnu dimenziju ukusa. Prepustite se eksperimentisanju, oslobodite svoju kulinarsku maštu i stvarajte slatke čarolije sa Professional pavlakom za kuvanje sa 20% mlečne masti.

Povezani tekstovi

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.