Sitan sir Moja Kravica

Sitan sir Moja Kravica je punomasni sirni namaz, napravljen od mleka visokog kvaliteta. Može se konzumirati kao prilog jelima, kao namaz, ili kao sastojak u različitim recepturama radi pravljenja različitih jela – slatkih i slanih. Iskoristite ga u receptu kada sledeći put budete pravili pitu sa sirom ili čizkejk i otkrijte zbog čega je ovo jedan od najčešće korišćenih sireva u domaćinstvima u zemlji i regionu.

Moja Kravica sitan sir u praktičnom pakovanju od 500g

Moja Kravica sitan sir predstavlja jedan od najverstabilnijih mlečnih proizvoda na tržištu, pružajući potrošačima niz mogućnosti za kulinarsku kreativnost. Sitni sir je idealan izbor za različite vrste jela, počevši od sendviča, pa do složenih glavnih jela i deserata. Dostupan je u kantici od 500 grama, što ga čini praktičnim za kuvanje i pripremu većih jela i obroka.

Sitan sir kalorije i nutritivni sastav na 100g proizvoda

Moja Kravica sitan sir je punomasni mlečni proizvod, koji ima minimum 60% masti u suvoj materiji. Slastan i bogat mlečnim mastima, on daje pun ukus svakom jelu.

Mlečna mast Proteini Ugljeni hidrati Energetska vrednost
8g 8g 3,2g 520,4 kj / 124,8 kcal
Čizkejk sa svežim šumskim voćem.

Sitni sir kao jedan od mlečnih proizvoda najuniverzalnije primene

Kremasta tekstura i bogat ukus sitan sir čine savršenim za punjenje pita i drugih vrsta peciva. U svakodnevnim “brzim obrocima”, ovaj sir može služiti kao ukusna i bogata alternativa krem siru ili drugim namazima.

Kremasta tekstura i sposobnost da upije razne arome ga čine izvanrednim izborom za razne umake i dresinge. Čak i u svetu deserata, Moja Kravica sitan sir nalazi svoje mesto, nudeći osnovu za kremaste čizkejkove i druge ukusne kolače.

Pitali ste nas o sitnom siru

Sitan sir je krajnji produkt kiseljenja mleka. Proces kiseljenja izaziva zgrušavanje mleka, što omogućava odvajanje surutke od čvrstih delova. Rezultat je sir sa zrnastom strukturom koji se može koristiti u različitim kulinarskim primenama, od salata i namaza do kolača. Ima trošnu, zrnastu strukturu i blag mlečno-kiseli miris. Uglavnom je slatkastog do blago slanog ukusa.

Sitan sir je bogat izvor belančevina i niskog je sadržaja masti, što ga čini izvrsnim izborom za dijetalnu ishranu. Sadrži i niz esencijalnih vitamina i minerala, uključujući kalcijum i fosfor, koji su ključni za zdravlje kostiju.

Recepti sa sitnim sirom

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.