Tart od sira i praziluka

  • 12 mini tartova
    Osoba/porcija
  • 35 min.
    Vreme spremanja
Sadržaj

Sastojci


Priprema

    1. Praziluk dinstati na puteru 15 minuta. Kada puter omekša, dodati brapno i dobro promešati kako bi se sve sjedinilo.

    2. Dodati Moja Kravica sveže mleko i mešati dok se smesa ne sjedini i postane retka. Nakon toga, dodati Moja Kravica pavlaku za kuvanje 10%mm, razmutiti žumanca, Imlek gauda sir i posoliti.

    3. U podmazan pleh staviti lisnato testo i po njemu ravnomerno razmazati pripremljenu smesu.

    4. Peći 30 minuta na 180C

    5. * Polovina rendanog sira ide u smesu, a polovina na tart se pospe

    6. Poslužiti uz Moja Kravica jogurt.

Prijatno!

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.