Uručene tradicionalne Imlekove nagrade za najbolje farmere

Sadržaj

Vrdnik, 2. april 2019. – Kompanija Imlek i ove godine obeležila je Dan farmera rekordera. Reč je o proslavi koju Imlek tradicionalno priređuje u čast svojih najuspešnijih dobavljača sirovog mleka. Kompanija je u znak zahvalnosti za izvrsnu saradnju protekle godine najboljim dobavljačima sa teritorije cele Srbije dodelila specijalna priznanja i nagrade. Veliki broj farmera prisustvovao je druženju, a tom prilikom su im se obratili i predstavnici kompanije.

Generalni direktor Imleka Bojan Radun čestitao je farmerima na izuzetnim postignućima u protekloj godini, koja je bila najteža u istoriji poslovanja Imleka. „I pored požara koji je zadesio našu kompaniju u kojem je izgoreo najveći proizvodni pogon u Padinskoj Skeli, odlučili smo da ne otkažemo nijedan litar sirovog mleka koje otkupljujemo. Na taj način obezbedili smo siguran otkup mleka i opstanak naših farmera, dokazali smo im da smo siguran partner i u najtežim tenucima, iako smo zbog te odluke otkupljivali mnogo više mleka nego što smo mogli da preradimo u Srbiji. Za nas su farmeri naši najvažniji saradnici u čije unapređenje godinama ulažemo kroz brojne novčane pozajmice, donacije mehanizacije, edukaciju i brojne druge načine. Drago mi je što i oni cene ovu našu odluku, o čemu svedoči današnji veliki broj okupljenih na zajedničkom druženju. Nadam se da ćemo i u narednom periodu nastaviti uspešnu zajedničku saradnju“, rekao Radun.

I ove godine titulu apsolutnog rekordera u kategoriji porodičnih firmi osvojila je Tot Katalin iz Utrina sa 2,12  miliona isporučenih litara sirovog mleka. Prošlogodišnji rekorder u kategoriji komercijalnih firmi, PKB korporacija iz Padinske skele, zadržao je šampionsku titulu i u 2018. godini sa 24,52 miliona litara mleka. Oba šampiona dobavljača premašila su svoje prošlogodišnje rekorde u količinama isporučenog mleka, a uručena je i specijalna plaketa za prijatelja kompanije kao i nagrada za proizvođača organskog mleka.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.