Uređeno dvorište Instituta za majku i dete u Beogradu

Sadržaj

Beograd, 4. jun 2019. godine – Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, zaposleni u kompaniji Imlek organizovali su volontersku akciju, u okviru koje su  uredili i oplemenili dvorište Instituta za majku i dete. U skladu sa društveno odgovornom ulogom koju kompanija neguje, Imlekovi zaposleni su doprineli ulepšavanju dvorišta postavljanjem novih klupica za sedenje, sadnjom dekorativnog cveća, oplemenjivanjem, čišćenjem i postavkom kanti za otpad. Cilj ove akcije je očuvanje životne sredine i obezbeđivanje prijatnijeg boravka roditeljima i deci koji posećuju ovaj institut.

„Zadovoljstvo nam je što se veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji odazvao akciji uređenja dvorišta  Instituta za majku i dete, i što smo na taj načih omogućili roditeljima i deci koji provode vreme u toj ustanovi da borave u prijatnijem ambijentu. Kompanija Imlek veliku pažnju poklanja kako socijalnim tako i ekološkim pitanjima, kao važnom segmentu društvene odgovornosti, čime dodatno skreće pažnju javnosti na značaj i potrebu očuvanja zdrave životne okoline“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.