Učešće Imlek tima na UNICEF Fer Plej turniru

Sadržaj

Beograd, 17. septembar 2018. godine – Kompanija Imlek podržala je Fer Plej turnir u basketu koji je organizovao UNICEF sa ciljem da obezbedi bolje uslove za razvoj prevremeno rođenih beba. Sva prikupljena sredstva donirana su odeljenju neonatološke intenzivne nege i porodilištu GAK „Narodni Front“.

Kao društveno odgovorna kompanija koja redovno podseća javnost da je neophodno voditi računa o deci i njihovoj budućnosti, kao i stvaranju jednakih šansi za njihov razvoj, Imlek je svojim učešćem u ovoj akciji još jednom potvrdio svoju društveno odgovornu ulogu. Ekipa zaposlenih Imleka učestvovala je na tradicionalnom humanitarnom turniru, na kojem se takmičio veliki broj kompanija ljubitelja basketa. Ovaj turnir predstavlja uvertiru za predstojeće Svetsko prvenstvo, i posvećen je promovisanju vrednosti sporta i timskog duha, kao i saradnje i zajedništva u situacijama u kojima se pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.