SREĆNO ODRASTANJE UZ MOJU KRAVICU

Sadržaj

U prisustvu velikog broja građana i predstavnika medija, danas je u Kruševcu svečano otvoreno drugo Moja Kravica dečje igralište, u sklopu velike društveno odgovorne kampanje kompanije Imlek – „Moja Kravica Rasti srećno”. Novo igralište u popularnom kruševačkom izletištu Bagdali predstavlja pravu oazu za srećno odrastanje brojnih mališana koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke.

„Otvaranjem drugog Moja Kravica igrališta za decu, u Kruševcu, nastavljamo sa velikom društveno odgovornom akcijom „Moja Kravica − Rasti srećno”. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo deci širom Srbije radosno odrastanje. Akciju ćemo nastaviti izgradnjom brojnih dečjih igrališta i u drugim gradovima tokom 2017. godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što ovom akcijom doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih”, izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Imlek grupe.

„Hvala kompaniji Imlek na ovom poklonu koji će usrećiti našu decu i još više ulepšati ovaj prostor na Bagdali i ispuniti ga dečjim smehom i igrom. Grad Kruševac čini sve da naša deca imaju odlične uslove kako za svoje školovanje, tako i za igru i zabavu, jer su deca naše najveće bogatstvo. Radujem se što i kompanija Imlek vodi brigu o deci i što im zajednički pomažemo da uz igru prožive najlepše doba svog života − zdravo i srećno detinjstvo”, rekao je Dragi Nestorović, gradonačelnik Kruševca.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa više od 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji.

Uspešni ljudi su nekad bili deca koja su imala bezbrižno i srećno detinjstvo. Preduslov za to bilo je odrastanje na istinskom kvalitetu i tradicionalnim vrednostima. Zbog toga je Moja Kravica zaslužna za uspešne generacije koje su uz nju stasavale, zdravo se razvijale i na taj način naučile da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog ukusa, sa sačuvanim svim prirodnim i hranljivim sastojcima, Moja Kravica mleko je idealno za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali izabravši Moju Kravicu za omiljeni brend u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.