Složili su se najbolji ukusi – BigPizza i jogurt Moja Kravica

Sadržaj

Beograd, 10. novembar 2015. godine  − Najomiljeniji domaći jogurt Moja Kravica neizostavan je u kombinovanju najrazličitijih ukusa hrane. Ovu tvrdnju potvrdila je i BigPizza koja je ovaj jogurt uvrstila kao obaveznog partnera svake pice.

Doručak koji su Imlek i BigPizza organizovali zadovoljio je brojne predstavnike medija jer su nova kajgana pica i Moja kravica jogurt definitino dobitna kombinacija za jedinstveni jutarnji užitak. U performansu najboljeg pica majstora učestvovao je poznati voditelj Ognjen Amidžić, koji je inače veliki ljubitelj dobrog zalogaja i kombinovanja različitih ukusa. To je bila prilika da se ovaj poznati voditelj oproba u pravljenju  pice koju su kasnije predstavnici medija s velikim užitkom degustirali uz Moja Kravica jogurt.

„Moju Kravicu pijemo svakog dana, u svako doba, uz doručak, ručak i večeru. Jogurt koji nas veže za detinjstvo, nastavlja da obeležava naše zajedničke trenutke uživanja u ukusu oko kojeg se svi slažemo. Zato, pridružite nam se!”, poručuju iz Imleka.

Prema rečima predstavnika BigPizze, ovo je samo početak uspešne saradnje dve kompanije koje zajedno kupcima u Srbiji žele da pruže više.

„BigPizza je jedan od najbrže rastućih QSR (Quick Service Restaurants) lanaca u Srbiji, a osim kvaliteta i raznovrstnosti, ljubiteljima naših proizvoda želimo da pružimo uživanje u svakom zalogaju. Zato uvek pažljivo biramo partnere s kojima kreiramo jedinstvene ponude, kao što je BigPizza Doručak”,  istakla je Sonja Delibašić, direktor marketinga kompanije BigPizza.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.