Predstavljeni najkvalitetniji sirevi kompanije Imlek

Sadržaj

Na trećem Balkan Cheese Festivalu kompanija Imlek oduševila ljubitelje sira

Kompanija Imlek, regionalni lider mlečne idustrije, učestvovala je na trećoj izložbi autohtonih sireva „Balkan Cheese Festival”. Posetiocima je predstavljen širok asortiman sireva ove kompanije, od dobro poznatog Grekosa do noviteta, poput Gravijere, Pekorina, Monastira i mnogih drugih.

Imlek je na festivalu, čija je ideja da široj publici ukaže na važnost očuvanja tradicionalnih prehrambenih proizvoda, prikazao sireve koji su tradicionalno na tržištu dugi niz godina i novitete iz mlekare u Makedoniji. Za pripremu ukusnih specijaliteta od sira bila je zadužena Katy The Cook, popularna food blogerka, koja je gostima dokazala da su Imlekovi proizvodi neizostavni na svakoj trpezi. Posetioci festivala imali su priliku da uživaju u ukusu Grekos sira, polutvrdih Imlekovih sireva – gaude, edamac, iriskog sira, trapista, pivničkog sira i tvrdih sireva od kravljeg i ovčijeg mleka – Pekorina, Kajmakčalana, Gravijere i Monastira.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.