POMOĆ KOMPANIJE IMLEK STANOVNIŠTVU NA KOSOVU I METOHIJI

Sadržaj

Gračanica, 22. septembar 2015 – Kompanija Imlek nastavlja tradiciju društveno odgovornog poslovanja pružajući pomoć pojedincima i zajednicama. Dobrotvornoj organizaciji eparhije raško-prizrenske „Majka devet Jugovića”, koja aktivno pomaže stanovništvu na teritoriji Kosova i Metohije donirana su novčana sredstva.

Ta dobortvorna organizacija je, u saradnji s Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, upotrebila pomoć kompanije Imlek kako bi lokalnom srpskom stanovništvu obezbedila pomoć u vidu junica i krava, namenjenu podmirivanju potreba lokalnog srpskog stanovništva.

„Odgovorno poslovanje podrazumeva proizvodnju bezbednih, zdravih i kvalitetnih proizvoda koji se svakodnevno isporučuju potrošačima, ali i angažman na projektima humanitarnog karaktera koji su za našu kompaniju od velikog značaja. Ova donacija samo je jedna u nizu aktivnosti kojima kompanija Imlek nastoji da pomogne ugroženima. Naš cilj je da pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija, ali i da podstaknemo druge kompanije da čine isto”, saopštila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Zahvalnicu za donaciju i humanitarni rad kompanije Imlek uručio je Njegovo preosveštenstvo episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski gospodin Teodosije.

Kompanija Imlek je društveno odgovorna kompanija koja razume potrebe lokalnih zajednica i koja redovnim donacijama i humanitarnim aktivnostima podržava inicijative od društvenog značaja.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.