Podrška Imleka lokalnoj zajednici

Sadržaj

Beograd, 4. jul 2018. godine – Kompanija Imlek obradovala je decu koja borave u vrtiću „Lastavica“, u Padinskoj Skeli, sagradivši im edukativni paviljon za učenje na otvorenom i mini zabavni park na kojem će moći da se igraju tokom letnjih dana. Ovom akcijom oplemenjen je prostor u kojem mališani provode najlepše dane detinjstva, sa ciljem da im boravak u vrtiću bude što interesantniji i prijatniji. Prilikom otvaranja novoizgrađenog igrališta, mališani su uživali u omiljenim ukusima Moja Kravica čokoladnog mleka sa ukusom jagode i Moja Kravica Junior mleka.

„Naša kompanija kroz brojna ulaganja predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života, zbog čega smo ovog puta odlučili da doniramo neophodni mobilijar za igru dece vrtiću „Lastavica“ u Padinskoj Skeli. Imajući u vidu da se u blizini nalazi sedište kompanije, kao i naš najveći proizvodni pogon, veliki broj dece naših zaposlenih pohađa upravo ovu ustanovu. Nastavićemo da i u budućnosti, kao i do sada, realizujemo akcije sličnog karaktera, koje su prvenstveno usmerene na obezbeđivanje bezbrižnog detinjstva i zdravlja mališana“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.