Otvoren Balans+ park za vežbanje na Adi Ciganliji

Sadržaj

U skladu s vrednostima koje neguje brend Balans+, Imlek je u potpunosti rekonstruisao sprave za vežbanje duž trim-staze na Adi Ciganliji. Svi ljubitelji fizičke aktivnosti od danas će ponovo imati priliku da se rekreiraju na jednom od omiljenih mesta okupljanja rekreativnih sportista i svih onih koji gradsku vrevu žele da zamene za mir u prirodi i pronađu balans u životu.

Bez obzira na količinu obaveza i stresa, kao i manjak slobodnog vremena, svaki problem može lakše da se svari uz Balans+. Uobročena, raznovrsna i balansirana ishrana, kao i fizička aktivnost od velike su važnosti za dobro funkcionisanje organizma, zbog čega je brend Balans+ odlučio da obraduje Beograđane kojima rekreacija predstavlja važan deo svakodnevnice. Podsećanja radi, pored dobro poznatih Balans+ proizvoda, Imlek je obogatio ponudu brenda Balans+ Protein proizvodima koji imaju 100 odsto povećan sadržaj prirodnih mlečnih proteina. Oni značajno doprinose normalnom funkcionisanju mišića, njihovoj regeneraciji i izgradnji, što je od velikog značaja svim sportistima i rekreativcima.

„Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života. Pored zdrave ishrane veoma je važna i fizička aktivnost, i upravo iz tog razloga Imlek se potrudio da uredi omiljeno mesto okupljanja brojnih rekreativaca Beograda. Za kvalitetan život potrebno je pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo za prave vrednosti i zdrave navike naših potrošača”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.