Održan tradicionalni Imlekov Dan farmera rekordera

Sadržaj

Novi Sad, 16. april 2018. – Kompanija Imlek i ove godine održala je tradicionalni Dan farmera rekordera kako bi proslavila još jednu godinu uspešne saradnje sa svojim najznačajnijim dobavljačima, proizvođačima sirovog mleka. Tom prilikom dodeljene su nagrade i priznanja za rekordne količine isporučenog sirovog mleka u prethodnoj godini. Veliki broj farmera iz cele Srbije prisustvovao je tradicionalnoj Imlekovoj proslavi na kojoj su im se predstavnici kompanije, na čelu sa generalnim direktorom Bojanom Radunom, zahvalili na dugoročnoj uspešnoj saranji i kontinuiranoj proizvodnji mleka vrhunskog kvaliteta.  

 

Nagrade su dodeljene predstavnicima komercijalnih i porodičnih farmi, a uručene su i specijalne plakete farmerima koji su dali poseban doprinos u nekoliko različitih kategorija. Titulu apsolutnog šampiona za prethodnu godinu u kategoriji komercijalnih farmi ponovo je zaslužila PKB korporacija iz Padinske skele zahvaljujući isporučenih 21,83 miliona litara mleka, dok je Tot Katalin iz Utrina dobitnik nagrade za porodičnu farmu koja je proizvela rekordnih 1,98 miliona litara sirovog mleka.

 

Bojan Radun, generalni direktor Imleka u svom izlaganju istakao je značaj održavanja kvalitetnog odnosa sa proizvođačima mleka uz pomoć kojih kompanija uspešno gradi reputaciju regionalnog lidera u oblasti mlečne industrije. „Imlek je među potrošačima prepoznatljiv po svojim izuzetnim proizvodima, a to pre svega dugujemo našim stalnim kooperantima koji posluju u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Mleko koje na dnevnom nivou pristiže u naše proizvodne pogone, proizvode ovi vredni ljudi koji su posvećeni svom poslu i stoga je najmanje što možemo da učinimo da im se na ovakav način zahvalimo za uloženi trud. Pored toga, mi kao kompanija nastojimo da im se odužimo i da im stalnim pružanjem podrške u vidu donacije poljoprivrednih mašina, novčanih pozajmica i brojnih olakšica u poslovanju omogućimo neophodne uslove za održavanje postojećeg kvaliteta mleka. Naš cilj je da zadržimo lidersku poziciju na tržištu ali i da našim najznačajnijim dobavljačima – farmerima, obezbedimo svu moguću podršku“, rekao je Radun.

 

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.