Novogodišnji Moja Kravica paketići za najmlađe

Sadržaj

Štićenike Svratišta za decu ove godine su ispod jelke sačekali mlečni paketići kojima ih je u toku noći obradovao Deda Mraz. U ulozi omiljenog novogodišnjeg junaka našla se kompanija Imlek, kako bi najmlađima ulepšala praznične dane.

Društveno odgovorni karakter je već dugi niz godina prepoznat kao značajan deo identiteta Imleka, a poseban akcenat je na društveno odgovornim aktivnostima koje se ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju. Upravo iz tog razloga je povodom Nove godine, jednog od najradosnijih praznika, Imlek odlučio da obraduje one kojima je takva podrška najvažnija. Štićenici Svratišta za decu uživali su u Moja Kravica Junior mleku i Moja Kravica čokoladnom mleku, omiljenim proizvodima mlađih generacija.

„Nova godina predstavlja praznik koji nas sve zbližava i podseća koliko je važno pokazivati emocije najbližima i sa njima deliti radost. To je period kada jedni drugima dajemo podršku u donošenju pravih odluka, period veselja i iznenađenja. Svratište za decu je jedino mesto u Beogradu u koje deca, koja žive na ulici, mogu da dođu, ručaju i prenoće, ali i provedu praznike. Zbog toga je Imlek, u susret Novoj godini, odlučio da Moja Kravica mlečnim paketićima obraduje najmlađe i ulepša njihove praznične dane”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.
 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.