Moja Kravica zahvaljuje majkama

Sadržaj

Nastavljajući sa obeležavanjem Međunarodnog dana majki, kompanija Imlek, na Cvetnom trgu u Beogradu, organizovala je manifestaciju  pod nazivom „Moja Kravica zahvaljuje majkama”.

U okviru ove manifestacije najviše su uživali mališani i njihove mame, kojima su specijalno za tu priliku izrađeni unikatni pokloni. Prisutni su imali priliku da pogledaju i kratkometražni dokumentarni film „Moja mama je najbolja mama na svetu”, u kojem su prikazane iskrene izjave dece o njihovoj ljubavi prema majkama.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje. Međutim, ono je zagarantovano samo ako naučimo da odaberemo pravi kvalitet, a za to nam je, od malih nogu, neophodna pomoć jedinog bezuslovnog prijatelja, naše majke. Upravo iz tog razloga kompanija Imlek želela je da im zahvali, i da im, zajedno sa mališanima, pokaže koliko su važne.

„Najteži majčinski zadatak jeste da napravi pravi izbor za dete u mnoštvu izazova koje današnje vreme sobom nosi. Ali kod nekih stvari izbor je lak: nikada nisi prestar za majčinsku podršku, kao što nikada nećeš prerasti vrhunski kvalitet i pun ukus Moja Kravica mleka, u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu kako majke, tako i deteta. Cilj današnje manifestacije jeste da podsetimo sve naše građane koliko je važna i nezamenljiva uloga majke u životu svakog od nas, ujedno i da im zahvalimo što već decenijama prepoznaju Moja Kravica mleko kao pravi izbor za decu i njihovo zdravo odrstanje”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.