MOJA KRAVICA PROGLAŠENA OMILJENIM MLEČNIM BRENDOM

Sadržaj

Moja Kravica je ovogodišnji dobitnik priznanja „Moj izbor“, u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi”. Priznanje “Moj izbor” jedinstveno je zbog toga što je jedino koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača iz cele Srbije. Moja Kravica je već decenijama neizostavni deo svakog doma i siguran izbor za celu porodicu, bila je i ostala omiljeni porodični brend, koji zbog svoje duge tradicije uživa poverenje potrošača.

 

„Izuzetno nam je drago što su potrošači još jednom prepoznali naš trud i dodelili ovo značajno priznanje brendu Moja Kravica. Nastojaćemo da i u budućnosti Moja Kravica ostane simbol zdravlja, prirode i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje. Kompanija Imlek ovim priznanjem još jednom je dokazala da je simbol za kvalitet bez kompromisa koji traje više od šest decenija“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

 

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.