Moja Kravica pokloni za Uskrs

Sadržaj

Beograd, 24. april, 2019. godine – Predstavnici kompanije Imlek su u saradnji sa čelnicima grada Beograda ulepšali uskršnje praznike štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, sada već tradicionalnim druženjem i donacijom Moja Kravica mlečnih paketića. Mališani bez roditeljskog staranja uživali su u prazničnom duhu uz farbanje uskršnjih jaja, kreativne radionice i mađioničarske trikove.

Uz najradosniju uskršnju aktivnost, ukrašavanje jaja, mališanima su osmehe mamili i paketići omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka i Moja Kravica mleka sa ukusima, koji sadrže sve neophodne hranljive sastojke za pravilan rast i razvoj dece. Sa ciljem da im ovaj Uskrs ostane u sećanju kao jedan od najlepših, sve štićenike je u paketiću dočekala i plišana igračka Moja Kravica, kojoj su se najviše obradovali.

  • Kao brend koji je već decenijama sinonim bezbrižnog odrastanja, Moja Kravica se potrudila da i ove godine ulepša uskršnje praznike mališanima iz Zvečanske. Raduje nas što smo druženjem i mlečnim paketićima doprineli njihovom zdravijem i srećnijem odrastanju, i kreirali uspomene na praznične trenutke koji su posebno značajni u životu svakog deteta. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo.“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Briga o deci, o njihovim pravima i potrebama jedan je od prioriteta Grada Beograda. Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde na ovako lepom događaju i želela bih da se zahvalim kompaniji Imlek na donaciji paketića Centru za zaštitu odojčadi dece i omladine. Ovom prilikom bih pozvala i ostale društveno odgovorne komanije da slede primer Imleka koji već ima dug staž u ovakvim i sličnim humanitarnim akcijama. Bez obzira što su povod današnjeg druženja Uskršnji praznici, uvek je pravo vreme za organizovanje aktivnosti koje imaju za cilj pomoć i podršku onima, kojima je to potrebno,  svaka donacija znači deci i  ovim gestovima vraća im se osmeh na lice. Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu ima dugu tradiciju privremenog zbrinjavanja dece, svih uzrasta, usled nemogućnosti boravka u prirodnoj porodici. Trudićemo se da i dalje pružamo pomoć i finsijsku podršku Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine, u cilju obezbeđivanja što kvalitetnijih uslova za boravak i rad sa decom, jer se upravo uspeh i razvijenost jednog društva ogleda u njegovom odnosu prema najmlađoj i najstarijoj populaciji”, izjavila je Nataša Stanisavljević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu, grada Beograda.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.