Moja Kravica Mleko za pravilan rast đaka prvaka

Sadržaj

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Imlek je mlečnim paketićima Moja Kravica mleka i čokoladnog mleka obradovao veliki broj đaka prvaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Kragujevac, Niš, Leskovac i drugi.

Predstavnici najveće domaće mlekare poželeli su srećan početak školovanja učenicima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe. Mališani su imali priliku da uživaju u Moja Kravica mleku i čokoladnom mleku, koja su bogati kalcijumom, proteinima i svim prirodnim i hranljivim sastojcima neophodnim za pravilan rast i razvoj svakog deteta. Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

„Svetski dan školskog mleka ima za cilj da nas podseti na važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta. U skladu s tim, sada već tradicionalno, odlučili smo da đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje obradujemo mlečnim proizvodima koji će im obezbediti pravilan rast i razvoj i uspešan početak najlepšeg životnog doba”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.