MOJA KRAVICA JUNIOR MLEKO ZA PREDŠKOLCE ŠIROM SRBIJE

Sadržaj

Beograd, 20. novembar 2017. godine – Povodom Svetskog dana deteta, Imlek je obradovao veliki broj mališana iz vrtića širom Srbije, među kojima su Beograd, Novi Sad, Subotica, Kraljevo, Kruševac, Čačak i Niš.

Predškolci su imali priliku da uživaju u Moja Kravica Junioru, prvom mleku na domaćem tržištu posebno kreiranom za decu i namenjenom njihovom pravilnom rastu i razvoju. Moja Kravica Junior mleko obogaćeno je Optivita kompleksom – kompleksom vitamina B grupe i vitaminima A, D3 i E, koji se najbolje apsorbuju u organizmu ukoliko se konzumiraju sa mlekom. Zahvaljujući svojim sastojcima, Optivita kompleks pospešuje rast zuba i jača kosti, osnažuje imuni sistem, potpomaže razvoj i funkcionisanje nervnog sistema i povoljno utiče na vid i zdravlje kose i kože.

Imlek je još jednom pokazao da je posebno fokusiran na realizaciju društveno-odgovornih aktivnosti, koje se pre svega ogledaju u pomoći mališanima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju, zbog čega je i ove godine odlučio da, povodom Svetskog dana deteta, obraduje svoje najmlađe potrošače.

„Svetski dan deteta je idealna prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svake porodice, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Imlek je ove godine predstavio Moja Kravica Junior mleko, prvo mleko na domaćem tržištu posebno namenjeno deci, oko čijeg smo se sastava i pripreme konsultovali sa brojnim stručnjacima i dobili podršku pedijatara. U skladu sa društveno odgovornim karakterom koji negujemo, odlučili smo da nastavimo sa aktivnostima u kojima posebnu pažnju posvećujemo najmlađima i njihovom bezbrižnom odrastanju, a ovoga puta smo obradovali predškolce iz vrtića širom Srbije”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.