Moja Kravica jogurt – uvek u krugu porodice

Sadržaj

U cilju isticanja značaja očuvanja porodice i porodičnih vrednosti, kompanija Imlek organizovala je manifestaciju pod nazivom „Moja Kravica Jogurt dan porodice”. Uz raznovrstan i kreativan program na Adi Ciganliji uživali su brojni roditelji i deca, odajući počast najvažnijoj instituciji u životu svih nas − porodici.

U ukusu Moja Kravica jogurta uživali su svi posetioci, ističući kako je neizostavan na svakoj trpezi. Nedeljni ručak na Adi upotpunile su brojne aktivnosti u kojima su uživali pre svega najmlađi. Mališani su imali priliku da pokažu raznovrsne talente u likovnoj, muzičkoj i plesnoj radionici, ali i da uživaju u premijernim projekcijama animiranih filmova. 

Kompanija Imlek organizovala je „Moja Kravica Dan porodice” u želji da podseti roditelje i decu na porodične vrednosti i značaj zajedničkih trenutaka provedenih u krugu porodice. Ovaj lep povod bio je idealna prilika za sve porodice da se okupe i uživaju u ručku u prirodi, kao i da se podsete zašto je porodica najvažnija stvar na svetu. 

„Porodica nije samo važan deo našeg života − ona čini život. Zato je važno da uvek negujemo osećaj zajedništva i tradicionalnih vrednosti. Moja Kravica jogurt neizostavan je deo svake trpeze koji već decenijama predstavlja prvi izbor u trenucima porodičnih okupljanja, jer stvari postaju veće i bolje kad ih delimo u krugu porodice”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.