Moja Kravica gusti jogurt – tradicionalni jogurt punog ukusa i kremaste strukture

Sadržaj

Uživajte u novom doživljaju gustine s prvim gutljajem Moja Kravica gustog jogurta.

Tradicionalni srpski ukus od danas je još gušći − novi Moja Kravica gusti jogurt predstavljen je na druženju organizovanom u Srpskoj kafani. Veliki broj novinara uživao je u neodoljivom ukusu Moja Kravica gustog jogurta, a druženje je upotpunjeno specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje i starogradske muzike. U opuštenoj atmosferi, predstavnici medija uživali su u različitim kombinacijama tradicionalnih domaćih jela i Moja Kravica gustog jogurta.

Pun ukus i kremasta struktura Moja Kravica gustog jogurta učiniće da ovaj proizvod postane neizostavni deo svakog vašeg obroka. Novi Moja Kravica gusti jogurt idealna je i veoma hranljiva i kvalitetna užina u kombinaciji sa omiljenom hranom. Proizveden je po tradicionalnoj domaćoj recepturi, od mleka vrhunskog kvaliteta.

„Zahvaljujući spoju tradicionalnog ukusa, Moja Kravica jogurta i domaće recepture koja obezbeđuje gustinu, novi Moja Kravica gusti jogurt obradovaće sve gurmane i hedoniste. Bogata gustina doprineće većem užitku u kombinaciji sa vašim omiljenim jelima. Već nakon prvog gutljaja novog Moja Kravica gustog jogurta, nećete odoleti njegovom ukusu i kremastoj strukturi, i sigurni smo da će ovaj jogurt postati neizostavni deo svake trpeze”, istakla je Marija Malović, PR menadžer kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.