Moja Kravica donacija za socijalno ugrožene

Sadržaj

Kompanija Imlek, regionalni lider mlečne industrije, donirala je šest tona Moja Kravica pavlake domovima za nezbrinutu decu i velikom broju dečijih institucija. Moja Kravica pavlaka sa 20 odsto mlečne masti  izuzetno je hranljiv proizvod, sačinjen od najkvalitetnijeg domaćeg mleka. Donacija je realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Beograda.

Imlek je ovom donacijom obradovao nezbrinutu decu, decu s poteškoćama u razvoju i socijalno ugrožene. Među institucijama kojima je donirano šest tona Moja Kravica pavlake sa 20 odsto mlečne masti, našli su se Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Svratište za decu u Krfskoj, Centar za decu s poteškoćama u razvoju „Anton skala”, Srednja zanatska škola za decu sa poteškoćama u razvoju u Rakovici, Škola za osnovno i srednje obrazovanje dece sa poteškoćama u razvoju sa domom „Sveti Sava” u Umki, Prihvatilište za decu u Bulevaru Oslobođenja, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u  Sremčici, Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.