Kompanija Imlek uložila oko 700.000 evra za nabavku novih cisterni za prevoz sirovog mleka

Sadržaj

Kompanija Imlek nastavlja sa ulaganjima u obnovu i modernizaciju vozila namenjenih sakupljanju i prevozu sirovog mleka i u te svrhe uložila je oko 700.000 evra. Vredna nabavka obuhvatila je kupovinu četiri Volvo FM 62R najsavremenija kamiona autocisterne, kao i tri prikolice visokopozicioniranog poljskog proizvođača Romex. Napredne karakteristike i pouzdani bezbednosni sistemi novih vozila omogućiće efikasno sakupljanje i siguran prevoz sirovog mleka od kog se prave Imlekovi proizvodi vrhunskog kvaliteta.

Pored toga što sva vozila zadovoljavaju stroge higijenske standarde, opremljena su i najmodernijim kompjuterskim sistemom za preuzimanje i merenje, kao i laboratorijom koja vrši uzorkovanje mleka svakog pojedinačnog dobavljača. U cilju što boljeg kontrolisanja celokupnog procesa transporta, jedno od kupljenih vozila poseduje GPRS sistem direktnog prenosa podataka, koji omogućava praćenje rada i perfomansi sistema u realnom vremenu. Zahvaljujući uspešnoj saradnji s kompanijom Volvo, obezbeđeno je redovno i vanredno održavanje, čime se garantuje visoka pouzdanost kupljenih vozila.

Kompanija Imlek, kao regionalni lider mlečne industrije, jedinstvena je po hladnom lancu koji je u potpunosti zatvoren − od mesta prijema sirovog mleka do prijemne rampe − čime se eliminiše svaka mogućnost kontaminacije. U skladu s tim, u poslednje vreme ta kompanija izdvojila je preko tri miliona evra za višestruke investicione aktivnosti kojima se značajno unapređuje celokupan otkupni proces. Nabavkom vozila koja su u skladu sa Euro 6 standardom, osigurana je minimalna emisija ugljen-dioksida, i time se ponovo potvrđuje opredeljenost kompanije za očuvanje životne sredine.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.