Kompanija Imlek priredila je predstavnicima medija nezaboravan wellness vikend na Kopaoniku

Sadržaj

Kompanija Imlek priredila je predstavnicima medija nezaboravan wellness vikend na Kopaoniku, u cilju promovisanja novih proteinskih proizvoda iz dobro poznatog brenda Balans Plus. Predstavnici medija imali su prilike da uživaju u brojnim adrenalinskim aktivnostima koje Kopaonik nudi, a neophodnu energiju za te poduhvate pružili su im Balans Plus Protein proizvodi: jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, sa povećanim sadržajem proteina u odnosu na sve ostale mlečne proizvode.

Proteini su osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima, zbog čega su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce. O ovome, ali i drugim benefitima proteina, kojima su Balans Plus Protein proizvodi bogati, prestavnici medija imali su prilike da nauče na predavanjima u okviru wellness vikenda održanim u novom kongresnom centru hotela „Grand”. Pored toga, prisutni su pokazali hrabrost i avanturistički duh tokom adrenalinskih aktivnosti koje Kopaonik nudi, poput panoramske vožnje žičarom, vožnje zip line-om, boba na šinama i mountain cart-a.

„Uz nove Balans Plus Protein mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativac, ali i svako ko troši snagu na mnoštvo obaveza tokom dana, moći će da ima svoju pojačanu dnevnu dozu proteina. Ona će im obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti. U paleti Balans Plus Protein proizvoda nalaze se jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, a zbog velikog interesovanja čitav portfolio obogaćen proteinima biće proširen”, istakao je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.