Imleku uručen Sertifikat o doprinosu očuvanju životne sredine

Sadržaj

Beograd, 5. decembar, 2019. godine – Kompanija Imlek našla se među dobitnicima sertifikata Sekopaka o doprinosu u uštedi emisije ugljen dioksida za 2018. godinu, sa uštedom od 1.880,92 tona ugljen dioksida.

Navedenu količinu uštede u emisiji gasova sa efektom staklene bašte, kompanija Imlek postigla je kroz efektivno učešće u ispunjenju nacionalnih ciljeva za reciklažu i ponovno iskorišćenje ambalažnog otpada. Još od 2006. godine, kao jedan od lidera u oblasti upravljanja ambalažnim otpadom, Sekopak iz godine u godinu čini da hiljade tona ambalažnog otpada završi u pogonima za reciklažu, i time značajno utiče na kompletan razvoj oblasti upravljanja otpadom u našoj zemlji.

Kompanija Imlek neguje dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Sekopak, sa kojom je do sada organizovala mnogobrojne društveno odgovorne aktivnosti, kroz koje je doprinela očuvanju životne sredine. Zajedničkim snagama obe kompanije nastoje da skrenu pažnju javnosti na značaj i potrebu ovakvih aktivnosti, kako bi obezbedili zeleniju budućnost za naredne generacije.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.