Imlekova kafa za poneti – snažna doza kofeina za svako putovanje

Sadržaj

Beograd, 23. maj 2018. godine – Svi oni koje je put danas naveo na MOL benzinske stanice, kako bi natočili gorivo ili napravili predah od vožnje, imali su priliku da uživaju u novoj Imlekovoj Flert Strong kafi. Uz poruku da i naizgled duga i naporna vožnja može postati užitak ukoliko uz sebe imate podršku ovog okrepljujućeg napitka od vrhunskog mleka i prave kafe. Zanosne devojke su Flert Strong kafom iznenadile sve posetioce, koji su u samo jednoj flašici dobili neophodnu dozu energije i osveženja za prijatan nastavak puta.

Višesatne vožnje koje su neminovne prilikom putovanja na godišnji odmor postaće znatno prijatnije uz novi Flert Strong, koji sadrži snažnu dozu kofeina spremnu da rasani i najpospanije vozače. Ovaj mlečni napitak je idealno osveženje za sve one koji žive u pokretu, kako bi svaki naredni korak učinili s užitkom. Zato ne dozvolite da vam ovog leta ponestane snage i neka Flert Strong bude saučesnik u svakoj avanturi u koju se upustite.

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.