Imlek poklonio komplete udžbenika osnovcima iz Zvečanske

Sadržaj

Beograd, 30. avgust 2016. godine – Povodom početka školske godine, kompanija Imlek donirala je komplete udžbenika i Moja Kravica paketiće štićenicima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Kompanija Imlek nastavlja da podržava i promoviše edukaciju dece i s tim ciljem obeležila je početak školske godine sa školarcima koji nastavljaju da ispisuju najlepše stranice u svom životu, i to one za pamćenje. 

U svečanoj sali stacionara Zvečanska, organizovano je uručivanje udžbenika i druženje sa mališanima iz te ustanove. Svečanoj dodeli prisustvovalo je 25 osnovaca, kojima su predstavnici kompanije Imlek poželeli uspešan i srećan početak školske godine. Kompanija Imlek kontinuirano se bavi socijalnim pitanjima, a najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženima, baš kao što je ovog puta to bio slučaj sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Još jedna od humanitarnih aktivnosti Imleka jeste i obezbeđivanje zdrave mlečne užine za brojne domove i škole širom zemlje, kojima je ta kompanija donirala mlečne proizvode, u cilju podsticanja zdravog razvoja dece.

„Pravo na obrazovanje je temelj svakog društva. Pored zdravog odrastanja, naša kompanija se trudi da sva deca imaju bezbrižno i srećno detinjstvo i u skladu s tim smatramo da i deci bez roditeljskog staranja treba obezbediti najbolje uslove da zdravo i srećno odrastaju. Ovo je samo jedna od akcija koje kompanija Imlek već dugi niz godina sprovodi u cilju pružanja pomoći najugroženijima”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Imlek.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.