Imlek obradovao đake prvake

Sadržaj

Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja Kravica sveske i Moja Kravica mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda.

Prvi dan svog školovanja, prvaci iz beogradske škole „Nikola Tesla” u Vinči, proveli su u druženju s predstavnicima kompanije Imlek. Oni su im poželeli srećan polazak u školu, dobre ocene i mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života. Pored Moja Kravica sveski, u koje će upisati prva slova i brojeve, najmlađi osnovci uživali su i u omiljenim mlečnim proizvodima, Moja Kravica čokoladnom mleku i Moja Kravica milkšejku. Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se, pre svega, ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

„Tradicionalno, i ove godine, povodom početka škole, obradovali smo veliki broj đaka prvaka omiljenim Moja Kravica proizvodima. Ovo je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija koje Imlek već godinama sprovodi u cilju podrške razvoju i edukaciji najmlađih osnovaca. Moja Kravica sveskama i Moja Kravica mlečnim paketićima poželeli smo srećno i uspešno školovanje đacima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, u nadi da će ih iz godine u godinu biti sve više”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću u Imleku.

„Prvi školski dani su veliki izazov za svako dete. Upravo zbog toga važno je da im u tim danima izmamimo osmeh i učinimo ih radosnima. Zahvaljujemo Imleku na tradicionalnoj akciji u kojoj su i ove godine uživali mnogi prvaci. Time je još jednom pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija. Nadam se da će i druge kompanije slediti njihov primer i politiku društvene odgovornosti usmeriti ka deci, školama i obrazovanju”, rekao je Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.