Imlek nastavlja sa društveno odgovornim aktivnostima

Sadržaj

Beograd, 21. jun 2018. godine – Studenti koji borave u Studentskom gradu imaće priliku da ovog leta naprave predah od učenja i spremanja napornih ispita na restauriranim klupama u parku koji okružuje tu ustanovu.  Imlek je njihovo dvorište pretvorio u mesto za „flert“, uz poruku da se i pripreme za ispitni rok lakše podnose ukoliko uz sebe imaju podršku Flert kafe, okrepljujućeg napitka od vrhunskog mleka i prave kafe.

U samo jednoj flašici Flert kafe nalazi se neophodna doza energije i osveženja za pripreme napornih ispita i ispunjavanje studentskih obaveza. Snažna doza kofeina rasaniće i najpospanije studente, a šarene klupe u Studentskom gradu pružiće im idealno mesto za relaksaciju.

„Povodom lansiranja nove Flert Strong kafe, odlučili smo da ovog leta obradujemo studente koji borave u Studentskom gradu na Novom Beogradu. Restauracijom klupa želeli smo da stvorimo prijatniji ambijent i svojevrsnu oazu mira za studente, imajući u vidu da je ispitni rok u toku i da im je sada više nego ikada potrebno mesto na kojem će moći da naprave predah i razbistre misli. Flert kafa predstavlja idealno osveženje za sve one koji žive u pokretu, dok blagotvorna svojstva mleka i prave kafe daju dodatnu energiju organizmu i poboljšavaju koncentraciju“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.