Imlek i Moja Kravica najomiljeniji među potrošačima

Sadržaj

Beograd, 19. jun 2020. – Brend Moja Kravica je i ove godine izabran za najomiljeniji brend u Srbiji, u kategoriji mleko i mlečni proizvodi. Taj brend je već 10 godina zaredom, od osnivanja priznanja „Moj izbor“, bez konkurencije u kategoriji svih mlečnih proizvoda, dok je kompanija Imlek višestruki dobitnik u kategoriji najomiljeniji proizvođač u zemlji. Priznanje “Moj izbor” jedinstveno je zbog toga što predstavlja jedino priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, čime je Moja Kravica dokazala da je bila i ostala omiljeni porodični brend i simbol za kvalitet bez kompromisa, koji je već decenijama neizostavni deo svakog doma i siguran izbor za decu i celu porodicu. Pored toga, i kompanija Imlek, zbog svoje duge tradicije i vrhunskog kvaliteta, više od šest decenija uživa poverenje potrošača.

 

„Priznanje „Moj izbor“ za nas predstavlja veliki podstrek i potvrdu da radimo pravu stvar, imajući u vidu da se ovo priznanje već dugi niz godina dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, čije nam je mišljenje najvažnije. Izuzetna nam je čast što su upravo oni ti koji su još jednom prepoznali naš trud i dodelili ova značajna priznanja kompaniji Imlek i brendu Moja Kravica. Nastojaćemo da i u budućnosti Moja Kravica ostane simbol zdravlja, radosti i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer korporativnih poslova i komunikacija Imleka.

Podelite ovaj tekst:

Upišite ovde

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Imlek.